Moda
For Love and Lemons

Tipične vjenčanice? Ne!

Sezona vjenčanja je već u punom jeku, a jedna od najstresnijih stvari je odabrati pravu vjenčanicu. Tri dizajnerska brenda već se nekoliko sezona ističu sjajnim vjenčanicama koje su rezervirane za djevojke koje traže nešto drugačije

Dan vjenčanja je oduvijek za buduće mladenke predstavljao jedan od najstresnijih dana u životu. Šteta, jer to su trenuci kada bi svaka žena trebala neopterećeno i bezbrižno uživati. Jedan od najčešćih problema na koji žene nailaze kada je taj dan u pitanju je vjenčanica. Ti si jedinstvena i to želiš poručiti svojim odabirom vjenčanice. Srećom, postoje brendovi koji razmišljaju kao i ti. Ovo su tri dizajnerske kuće koje svojim romantičnim i smjelim kolekcijama poručuju da moraš biti drugačija:

1.For Love and Lemons

Ovaj brend osim sjajnog donjeg rublja i fantastičnih kupaćih kostima, ima od sada i novu neodoljivu bridal kolekciju. Dizajnerski duo je sada prvi put lansirao haljine. Delikatna čipka koju smo do sada viđali na donjem rublju, se "preselila" na ovu luksuznu odjeću. Pogotovo jer ove vjenčane haljine ne moraš nositi samo jednom. Točnije, odličan su odabir za večernji izlazak ili večere uz svijeće s najdražom osobom.

For Love and Lemons | Autor: For Love and Lemons For Love and Lemons For Love and Lemons | Autor: For Love and Lemons For Love and Lemons

2. Zimmermann

Ova australska modna kuća poznata je po svojim senzacionalnim bikinijima, floralnim romantičnim haljinama i volanima koje obožavaju sve boho djevojke. Također, kuća Zimmermann veliku pažnju posvećuje svojoj kolekciji za mladenke. Prepoznatljiva dizajna, koji uključuje prozirne momente, delikatne strukturirane tkanine i velike proreze, ove haljine idealan su odabir za djevojke koje se usude riskirati.

Zimmermann | Autor: Zimmermann PR Zimmermann PR

Zimmermann | Autor: Zimmermann PR Zimmermann PR

3.Self Portrait

Ovaj brzorastući brend je prije dvije godine doživio slavu sa svojim čipkanim haljinama. Na čelu firme stoji mlad i poduzetan Han Chong koji je već na početku karijere prepoznao vrijednost čipkanih haljina. Njegove čipkane haljine u žarkim i pastelnim bojama postale su hit društvenih mreža. Slijedom toga, bilo je logično da isti uspjeh poluči i bridal kolekcija Self Portraita.

Self Portrait | Autor: Self Portrait PR Self Portrait PR

Self Portrait | Autor: Self Portrait PR Self Portrait PR

Photo: For Love&Lemons

Komentari 0