Moda

Teddy-coat: kaput koji volimo, želimo, obožavamo

Ako se pitaš zašto se ovaj komad zove Teddy-coat, odgovor je prilično očit. Zato što u njemu izgledamo poput - medvjedića!

Ako ove jeseni i zime želiš biti u trendu, ali nikako se ne misliš odreći udobnosti i topline, predlažemo ti da razmisliš o kupnji jednog ovakvog kaputa. Ovaj kaput od umjetnog krzna, popularno zvani "teddy coat" u svega nekoliko sezona postao je nezaobilazni klasik svakog ženskog ormara. 

Super stvar je što su i high-street brendovi prepoznali njegovu popularnost i sada ga možeš pronaći u gotovo svačijoj ponudi! Ako misliš da je prerano za kupnju ovakvog kaputa, dozvoli da te upozorimo kako svi najpopularniji komadi prvi nestanu s polica tvoje omiljene trgovine, a teddy kaput svakako je komad koji će sve djevojke htjeti u svom ormaru ove godine.  

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (400 kuna), H&M (450 kuna), Zara (400 kuna)

Primjećujemo kako će se u hladnoj sezoni nositi modeli u neutralnim nijansama, ali i klasična crna uvijek je dobar odabir. Također, bogata smeđa boja najbolji je odabir ako želiš da tvoj kaput izgleda luksuznije, a pritom je i savršena zamjena za klasični kaput u boji devine dlake.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Stradivarius (380 kuna), Mango (600 kuna), Mango (550 kuna), Stradivarius (300 kuna)

Oduševili su nas efektni color-block modeli iz Manga, ali i komadi u jarkim, gotovo neočekivanim bojama. U svakom slučaju, ovo je tipični statement kaput kojim ćeš privlačiti pažnju gdje god krenula. Savršeni za sve prilike i možda najvažnije - uvijek tako savršeno topli!

 | Autor: miss7 miss7 Genijalni kaputi iz Manga: 550, 600 i 900 kuna

Photo: Instagram

Komentari 0