Moda
1/10

Tatjana Jurić i Anita Dujić blistaju u bijelom odijelu

U petak, 5. travnja u zagrebačkoj Laubi održana je treća večer Schwarzkopf Cro a Portera. Svoje kolekcije su pokazali Matija Vuica, Arileo, Sonja Lamut, Ledenko, Jet Lag, Marija Cvitanović i Boris Pavlin. Večer predstavljanja poznatih dizajnera okupila je i velik broj jednako poznatih gostiju.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell Vjerojatno najzapaženije zvijezde večeri bile su jednako odjevene Tatjana Jurić i Anita Dujić. Nova H&M eco-friendly conscious kolekcija koja je stigla u trgovine, očito se jako dopala poznatoj voditeljici, jednako kao i našoj manekenki. Moramo priznati da su obje odlično uskladile styling uz cipele i jači make up look. Iako je ''dupli look'' najveća noćna mora poznatih, činjenica da su došle na Cro a Porter jednako odjevene izazvala je samo simpatične reakcije kako kod publike, tako i kod nas.

 | Autor: ''Sonja Lamut i Ledenko su razlog mog večerašnjeg dolaska, ali ima i ostalih sjajnih dizajnera tako da me jako zanima što će nam pokazati. Večeras na sebi nosim H&M eco-friendly conscious collection isto kao i Tatjana Jurić. Neka se vidi tko su djevojke sa stilom! Sutra namjeravam doći pogledati reviju Zigmana i već se unaprijed veselim,'' naglasila je Anita Dujić.

 | Autor: ''Na poslu svakodnevno pratimo Cro a Porter i danas nam se Matija Vuica javila osobno u program, pa sam dobila želju nju vidjeti prije svega. Ne samo da je Matija zadnjih par sezona hit, nego zaista ima toliko prekrasnih materijala i haljina da sam onda jednostavno morala doći pogledati. Večeras na sebi imam H&Meco-friendly conscious collection, isto kao i Anita, što je zapravo prekrasno! U jednom trenutku sam se pobojala da je bijela možda malo preishitrena s obzirom na ovo proljeće koje nikako da nam dođe, ali izgleda da smo pogodile. Možda se na ovaj način ženska bijela energija skoncentrira i prizovemo toplo vrijeme!'', objasnila je voditeljica Tatjana Jurić.

 | Autor: Za razliku od Tatjane i Anite koje su blistale u bijelom izdanju, Indira Vladić je odabrala crnu boju i to u vidu Mango kombinezona i Zara modnih dodataka. Izgledala je vrlo elegantno i opušteno, a njezina već prepoznatljiva frizura i crveni ruž dodatno su poboljšali čitavu kombinaciju.

''Matija Vuica me pozvala i veselim se njenim kreacijama. Znam da će to biti nešto predivno i glamurozno i vjerujem da će i ona zasigurno poput prave holivudske dive prodefilirati ovom pistom. Također me jako veseli i revija Linee Exclusive koja je sutra na repertoaru. S njima jako dugo radim i to je već dugogodišnja ljubav, većinom surađujemo kada je u pitanju moja garderoba za nastupe i to uvijek bude jedna predivna igra i pun pogodak", komentirala je pjevačica.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell Lijepa voditeljica Korana Gvozdić izgledala je izvrsno u eNVy room suknji i majici. Lagani make up s naglašenim obrazima i blago raspuštena kosa upotpunili su cjelokupan casual, ali opet elegantan dojam. Jedina zamjerka ide na izbor cipela, ali činjenica je da crna salonka paše na svaku kombinaciju pa tako i na ovu. Rado bi vidjeli nešto razigranije. Korana nam je kazala kako je odlučila doći na zadnje dvije večeri revija jer joj se radovi dizajnera koji tada izlažu najviše dopadaju.

''Već su me po prilici uputili koje dane je najbolje doći, pa sam tako odlučila posjetiti Cro a Porter danas i sutra. Danas je razlog Matija Vuica koja me jako interesira i došla sam je podržati večeras. Već dosta dugi niz godina ima stvarno zanimljive kreacije, izuzetno je popraćena i čovjeku zapne za oku uvijek bar nekoliko komada. Nosim eNVy room, između nas je jedno lijepo prijateljstvo i jako volim njihove kreacije. Zadnja kolekcija što su je napravili i upravo ovaj T-shirt je po meni super stvar.''

Naša poznata mlada glumica Judita Franković pojavila se u društvu modne dizajnerice Borne Rajić. Glumica je ujedno i zaštitno lice prošle kolekcije. Obje su bile odjevene u kreacije Borna & Fils, ali su obje ostavile suprotne dojmove.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell Borna je uz svilene ružičaste hlače uskladila jaknicu sa šarenim detaljima, ogrlicu u obliku sladoleda i, kao šlag na tortu, šubaru na glavi. S jedne strane to jest stil kojem je Borna uvijek dosljedna, ali s druge strane je ipak nešto od detalja suvišno.

Judita Franković je poznata po svom istančanom ukusu i dobrom načinu odijevanja, pa je tako i večeras ostala dosljedna sebi i svojem pomalo retro stilu. Borna & Fils kreaciju je upotpunila ružičastim cipelama i ružem koji su se odlično slagali s detaljima sakoa i time na provjereni način s nekoliko jednostavnih detalja zaokružila čitav styling.

''Večeras me interesira revija Sonje Lamut, zanima me što nam je pripremila, jednako kao što me zanima što će nam pokazati Boris Pavlin. Vjerujem da ćemo imati prilike vidjeti prekrasne revije i uživati u čitavoj večeri.''

U galeriji detaljnije pogledajte tko je sve bio na trećoj večeri Schwarzkopf Cro s Portera...

Photo: Borna Filić/Pixsell

Komentari 0