Moda

Talisman sreće i Mirisni medaljon: mirisne ogrlice s hrvatskim potpisom

  • Personalizirani predmeti su uvijek lijep detalj 
  • Hrvatski brend Lykke osmislio je medaljone koji zahvaljujući spužvicama upijaju tvoj omiljeni parfem koji otpušta ugodan miris tijekom dana
  • Predstavili dvije vrste ogrlica - Mirisni medaljon i Talisman sreće

Svi oni kojima se sviđa personalizirani i unikatni nakit, a još k tome da je domaće izrade, sada će doći na svoje. Darija Kovačević i Krešimir Petrić stoje iza upravo takvog nakita brenda Lykke. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

No ono po čemu se ovaj brend razlikuje od drugih je njihov nakit s mirisom. Da, dobro si pročitala! Lykke mirisni medaljoni, zahvaljujući posebno kreiranim spužvicama upijaju tvoj omiljeni parfem ili eterično ulje koje imaš na sebi i tijekom dana otpuštaju ugodan miris. Ovo zvuči zaista inovativno i čini se kao stvarno originalan poklon za tebi drage osobe. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Za sada postoje dvije vrste ogrlica - Mirisni medaljon i Talisman sreće, a zajednička poveznica im je mogućnost personalizacije i to što nakit budi sreću i pozitivne emocije kod žena koje ga nose. Osim što lijepo izgleda, nakit je i hipoalergen te je primjeren za svaku kožu. 

Mirisni medaljon

Mirisni medaljoni dolaze u pakiranju s dva visokokoncentrirana organska eterična ulja hrvatskih proizvođača. Dovoljno je nakapati par kapi ulja u središte medaljona ili našpricati omiljenim parfemom i uživat ćeš cijeli dan u njegovom mirisu. Kolekcija medaljona dolazi u 11 različitih varijanti koje možeš sama personalizirati tako što ćeš odabrati motiv, zatim pozlatu možeš birati između srebrne, zlatne i roza-zlatne boje. Također uz njega ide i 10 raznobojnih spužvica koje možeš mijenjati ovisno o svom outfitu. Cijena medaljona je 450 kuna. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Znanstveno je dokazano: izlazak s frendicama dvaput tjedno jako utječe na tvoje zdravlje. Evo zbog čega! Rubrika Beauty Beauty

Talisman sreće

Kao i medaljon, Talisman sreće može se personalizirati, a privjesak možeš birati između tri motiva - beskrajne ljubavi, vječne mladosti ili magične sreće. Talismani dolaze s motivacijskom porukom koja te poziva da zaželiš želju prije samog nošenja. Cijena talismana je 350 kuna. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0