Moda

Tajice: modni trend se vratio na velika vrata, ali jedno pravilo moraš poštovati kad ih nosiš

  • Ovaj modni trend je doista specifičan 
  • Naime, neke žene obožavaju tajice i nosile bi ih stalno, a druge ne znaju što bi s njima
  • Za sve fanove ovih udobnih hlača imamo dobre vijesti…

Iako su ove zime u trendu opušteniji modeli hlača poput baggy traperica, uske hlače su se vratile u modu i apsolutni su hit ove jeseni i zime - uključujući tajice. Premda su uske, te hlače ne stežu, beskrajno su udobne i mogu se sjajno iskombinirati na puno toga. Uz to, njima se sjajno ističu noge. U brojnim trgovinama možeš pronaći tajice u svim bojama i uzorcima. Svejedno jesu li crne, imitacija kože, šarene ili klasične – ovaj komad odjeće trebao bi se nalaziti u svakom ormaru. 

Kako najbolje kombinirati izgled 

Zvijezde poput Victorije Beckham vole tajice. Ne moraju izgledati isključivo sportski, nego mogu biti u elegantnoj kombinaciji. Osobito tajice od imitacije kože su trenutačno jako popularne. Izgledaju jako seksi ako ih iskombiniraš sa lijepim sakoom ili ogrtačem te čak i s opuštenom majicom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Loved shopping with my customers this morning at #VBDoverSt. Wearing my #VBSS19 trench and split front trouser x VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Ako netko voli nešto otkvačeniju varijantu, odabrat će tajice s uzorkom, no imaj na umu da one mogu proširiti. Karirane su trenutačno također u trendu. Ako se bojiš zime, nema straha – možeš pronaći tajice u termo-varijanti. Ipak, nešto važno trebaš imati na umu kad nosiš tajice - one su zapravo jedna vrsta hulahopki i nikako ih ne bi trebala nositi kao obične hlače - trebaš ih nositi uz duže tunike i pulovere, jako dugačke sakoe ili košulje koje sežu do sredine bedara i haljinice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Get @giuliadelellis103 bra |1TG1229| #tezenis #tezenisofficial #bra #underwear #tezenisunderwear

A post shared by TEZENiS (@tezenisofficial) on

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (150 kuna), Mango (170 kuna), Bershka (100 kuna) 

Photo: Bruno Fantulin/PIXSELL
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sanja17

    tajice nisu hlače!