Moda
TikTok tajice

Tajice koje podižu i povećavaju stražnjicu viralna su senzacija. Jesi li ih već isprobala?

  • Žene diljem svijeta u kratkom su roku 'zaludile' tajice za oblikovanje stražnjice koje je proslavila aplikacija TikTok
  • Njevjerojatno zvuči podatak da je #toktokleggings zabilježio čak 458 milijuna pregleda, a ove tajice se premetnule u traženi modni komad
  • Mnoge dame potvrđuju kako su ove hlače vizualno podigle i povećale njihovu stražnjicu te da im doista pristaje epitet "magične"

U svom četverogodišnje postojanju TikTok je iznjedrio brojne trendove, a bilježi i značajan utjecaj na modno tržište. Posljednji u nizu modnih komada koji je doživio pravi 'boom' zahvaljujući ovoj aplikaciji su tajice za oblikovanje stražnjice.

Prema korisnicima ove društvene mreže, Seasum tajice za oblikovanje s visokim strukom - također poznate i kao "TikTok tajice" - imaju jedinstvenu teksturu saća te u tren oka vizualno povećavaju stražnjicu.

TikTok tajice | Autor: Instagam Instagam TikTok tajice

Možda vas zanima Postoje 4 oblika stražnjica: saznaj koji je tvoj i kako ga barem donekle možeš promijeniti ako želiš Rubrika Life&style Life&style

Izvorno su se ove hlače namijenjene za prakticiranje joge pojavile na Amazonu te je za njih trebalo izdvojiti 30-ak dolara, odnosno 180 kuna. No, kako je njihova popularnost rasla, tako je i tržište preplavljeno različitim inačicama.

Primjerice, originalni modeli su mahom bili dostupni u crnoj i sivoj boji, dok letimična pretraga razotkriva kako je ponuda znatno proširena pa nećeš imati problem pronaći primjerak u svojoj omiljenoj boji.

Oblik tvoje stražnjice može ti mnogo toga reći o tvom zdravlju - i na što najviše moraš paziti

TikTok tajice | Autor: Instagam Instagam TikTok tajice

Osim fotografija djevojaka koje spremno pokazuju svoje atribute, društvene mreže su preplavili i videi u kojima moć ovih sportskih hlača žene demonstriraju svojim partnerima. Tako se u šali navodi kako je riječ o tajicama koje su "prethodno odobrili muževi".

 

@andreagreeley

Tik Tok leggings for the win! #babygotback #bigbootyjudy #tiktokleggings #leggingsoftiktok #hisfacethough #thatbootytho #hisfacewent😲

♬ Baby Got Back - Album Version - Sir Mix-A-Lot

 

@abbieherbert_

THE END OMG 😱😭! #tiktokleggings #leggings #viral #surprise #react #couplegoals #fyp #4u #pregnant #sass #trend

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod
Možda vas zanima Znanstvenici su otkrili nevjerojatnu stvar: Tko ima veliku stražnjicu, ima i veliku inteligenciju Rubrika Life&style Life&style

A o tome koliko su ove tajice zapravo popularne svjedoči i podatak da je #toktokleggings zabilježio 458 milijuna pregleda. Uistinu fascinantna brojka! Hoće li se jedne ovakve tajice uskoro naći i u tvom ormaru?

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

 

 

Photo: Instagam
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ExtrenmeUslugazajma

    Trebate li zajam? Morate se prijaviti za ekstremne zajmove i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i bit ćete zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja ... prikaži još!