Moda

Svoju omiljenu YSL torbu Angelina Jolie zamijenila je ljetnom verizijom, cekerom istog brenda

  • Prije dvije godine svijet je poludio bio za YSL Icare Maxi torbom. I svijet i Hrvatice koje su si ju mogle priuštiti
  • Nosila ju je i Angelina Jolie, i tako još malo pridonijela njezinoj popularnosti. Ili je i ona samo uskočila na val?
  • Kako bilo ovo je ljeto ovaj model zamijenila istim, ali od rafije. I opet imamo hit torbu! 

Angelina Jolie i njezina kći Vivienne snimljene su u zračnoj luci JFK u New Yorku, a premda se glumačka zvijezda odjenula kao da je jesen, a ne ljeto u punom jeku, torba koju je nosila pričala je drugu priču. Angelina je nosila baloner i visoke čizme od brušene kože (možda se ljudi koji žive u vječno toplom Los Angelesu zažele s vremena na vrijeme malo "zimskijih" stylinga?) no na ramenu joj nije bila njezina omiljena torba. Ok, glumica ima više omiljenih torbi, ali o ovom modelu se najviše pričalo prije dvije. U jednom trenutku skoro je na svakoj paparazzi slici bila s YSL Icare Maxi Shopping torbom čija vrijednost debelo premašuje 3000 eura.

 | Autor: Profimedia Profimedia

To ljeto zavladala je velika pomama za ovim YSL modelom pa su je nosile, i to i naredno ljeto brojne nepoznate i poznate dame, u svijetu, a naveliko i u Hrvatskoj. Nina Badrić, Nives Ivanišević, Korana Gvozdić samo su neke od njih.

 | Autor: Profimedia Profimedia

No, hollywoodska zvijezda i humanitarka Angie nije se daleko odmaknula od svog stila jer zapravo na ramenu ima istu torbu samo u ljetnom izdanju. U istom obliku, ali načinjenu od rafije i tako pretvorenu u posh ceker. Naravno, ali stvarno naravno, nismo ni sumnjali da je s istim velikim i zlatnim logom te u tako popularnom materijalu i on postao hit torba.

 | Autor: YSL YSL Foto: YSL; Icare max shopping torba od rafije (4500,00 eura)

Cijena, prava sitnica (barem za Angelinu) - 4500 eura. Ceker je skuplji od Icare kožne torba. Ali, rafija je ručno pletena, kažu...

 

Photo: Profimedia

Komentari 0