Moda
široke kožne hlače

Svjetski styling mlada je prolaznica složila s dobrim kaputom i popularnim modelom hlača

  • Kožne hlače svake su jesenske i zimske sezone dio trendi modnih kombinacija
  • Osim uvijek popularnih uskih modela, sve su popularnije i kožne hlače širokih nogavica
  • U svoj chic styling odlično ih je uklopila i prolaznica u Zagrebu

Kožne hlače odjevni su komad koji obožavamo nositi u jesen i zimu jer se savršeno uklapaju u outfite za hladnije dane, a možemo ih nositi u casual, ali i svečanijim kombinacijama. 

Zanimljiv styling s kožnim hlačama i to onima širokog kroja, koje su ove sezone vrlo popularne, ulovili smo na prolaznici u Zagrebu, koja ih je uklopila u trendi look u crno-smeđoj kombinaciji boja.

široke kožne hlače | Autor: Neva Zganec/PIXSELL Neva Zganec/PIXSELL

Široke kožne hlače s detaljem bijelog šava kombinirala je s klasičnim smeđim kaputom, crnom dolčevitom i crnom torbicom sa zakovicama. Crne čizme s debelom petom hlače su učinile elegantnijima, kao i frizura zalizane niske punđe.

Možda vas zanima Nakon puffer jakni stigle su puffer hlače! Miu Miu, Jil Sander, Monclear... kažu da su dobar komad i za grad Rubrika Moda Moda

Jednostavan i udoban styling savršena je dnevna kombinacija za grad!

U nastavku izdvajamo nekoliko modela chic kožnih hlača širokih nogavica iz trenutnih kolekcija poznatih modnih brendova!

široke kožne hlače | Autor: Zalando/Mango Zalando/Mango YAS, Yascoco široke kožne hlače, (1.799,00 kn); Deadwood, Presley Thread široke kožne hlače, (1.574,00 kn); Mango, hlače visokog struka efekta kože, (349,90 kn)

Opuštenija silueta ovog modela kožnih hlača omogućava lako stiliziranje pa tako široke kožne hlače možemo kombinirati sa oversize džemperom i ravnim čizmama za casual look ili sa strukiranom košuljom ili svečanijom bluzom i cipelema s visokim potpeticama, za više elegantniji look!

široke kožne hlače | Autor: Zalando Zalando My Essential Wardrobe, kožne hlače, (2.808,00 kn); DAY Birger et Mikkelsen, Elijah croco kožne hlače, (4.499,00 kn); Calvin Klein, široke kožne hlače, (2.883,00 kn) Možda vas zanima Modno osvještena mama složila je total white look, a i malena je prava šminkerica Rubrika Moda Moda
Photo: Neva Zganec/PIXSELL

Komentari 0