Moda

'Svjetlucavi dijamanti za stražnjicu' izazivaju bijes na društvenim mrežama

Festivalska moda nije ništa drugo nego sinonim za pregršt šljokica i sjajnih ukrasa, ali jedan novi trend zbunio je mnoge

Jedna korisnica popularnog britanskog portala bila je zbunjena kad je naletjela do pakiranja „dragulja“ za tijelo u jednoj robnoj kući. Naime, „upute“ sugeriraju da su dizajnirani da krase nečiju stražnjicu. 

„Primijetila sam danas u Primarku… stavlja li to netko na stražnjicu?“, napisala je uz fotografiju koju je snimila u jednoj trgovini s „draguljima“. 

Fotografije su izazvale bijes na forumu, a korisnici su navodili kako taj proizvod nije ni higijenski, niti praktičan. 

„Tko želi blistavu stražnjicu?! Neudobno je sjesti na to“, napisala je jedna osoba. 

„Možeš li zamisliti kako će izgledati ako izgori na suncu?!“, dodala je druga. 

Mnogi su također pisali o tome kako bi bilo otići na toalet noseći „dragulje“. Fotografije proizvoda također su se pojavile na Twitteru, što je izazvalo sličnu reakciju: 

„Začarana stražnjica. Nimalo funkcionalno“, napisala je jedna osoba. 

Ovaj avangardni stil postaje (usprkos zlim jezicima) sve popularniji u festivalskom modnom svijetu, a na Instagramu ima više od 1.000 postova „začaranih stražnjica“ na #glitterbum.

To je nastavak jednog od najspornijih svjetskih festivalskih trendova prošle godine – „blještavih grudi“ (često su djevojke odbacile grudnjake te grudi ukrasile „body artom“, emotikonima i svjetlucavim šljokicama). Međutim, taj trend je postao upitan nakon što se pojavila snimka žene koja napada čovjeka koji ju je prije toga uhvatio za „svjetlucavu dojku“. 
Baš nas zanima hoćemo li vidjeti koju „blještavu stražnjicu“ na nekom od ljetnih festivala u Lijepoj našoj – ili možda na Zrču…

Photo: None

Komentari 0