Moda

Svima za jesen treba barem jedna bijela košulja, a ova s volanom će te oduševiti

Dok ljeto polako, ali sigurno jenjava i ustupa mjesto jeseni, mi smo u potrazi za odjevnim komadima kojima ćemo osvježiti svoju garderobu za nadolazeću sezonu. Sve nove kolekcije u web shopovima su znak da slijedi prelazak s laganih, prozračnih tkanina na slojevito odijevanje, a među mnoštvom dostupnih komada, jedan se svake sezone ističe kao apsolutno neophodan za brojne kombinacije, a to je svestrana bijela košulja. Ovaj bezvremenski komad služi kao temelj za najljepše outfite, bilo za posao, odlazak na kavu s prijateljicom ili vikend odmor. Njezina prilagodljivost čini ju nezamjenjivom u ormaru svake fashionistice.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

Možda vas zanima Vintage traperice iz Stradivariusa dolaze u čak 11 boja, a dobro će stajati svim djevojkama Rubrika Moda Moda

Jedna je posebno šarmantna košulja savršeno utjelovila spoj klasičnog stila i suvremenog štiha - bijela košulja s volanom iz Reserveda. Ona tradicionalni kroj bijele košulje podiže s očaravajućim obratom, razigranim volanom koji joj daje dašak ženstvenosti i sofisticiranosti. To nije samo košulja, to je upečatljivi komad koji je udoban, moderan i krajnje svestran.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

Zašto svaka žena treba bijelu košulju?

Bijela košulja je bezvremenski komad koji bez napora prelazi iz ležernog, u svečani. Pruža savršenu bazu za razne dodatke i može se stilizirati na bezbroj načina. Bez obzira na to ideš li u ured, nalaziš li se s prijateljima na doručku ili ideš na večernji spoj, bijela košulja uvijek je pouzdan izbor.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

Možda vas zanima Zarina viralna bomberica ponovno je dostupna, i želimo obje boje. Idealna je 'prijelazna' jakna Rubrika Moda Moda

Reserved bijela košulja s volanom izrađena je od 100 % pamuka, što nam osigurava prozračnost i udobnost tijekom cijelog dana. Dizajnirana je s klasičnim ovratnikom i kragnom te s kopčanjem s prednje strane, na gumbe, što joj daje bezvremenski look koji nikada ne izlazi iz mode. Ono što posebno izdvaja ovu košulju je ukrasni volan koji klasičnoj silueti dodaje ženstveni i razigrani element. Sa svojim dugim rukavima, ova je košulja savršena i za višeslojno oblačenje kad zahladi.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

Možda vas zanima Ovu kožnu jaknu iz Bershke obožavat ćeš nositi ako nisi fan balonera i blejzera Rubrika Moda Moda

Veličina i cijena

Ova košulja dostupna je u veličinama od XS do XL, te je kreirana da laska različitim tipovima tijela. Za samo 29,99 eura, to je relativno pristupačan način za podići svoju jesensku garderobu na višu stepenicu. Za ležeran svakodnevni look možeš ju upariti s omiljenim trapericama i udobnim gležnjačama. Kada se trebaš dotjerati za formalniju prigodu, pokušaj košulju ugurati u elegantnu pencil suknju i dopuniti ju nekim upečatljivim statement nakitom. Kako vrijeme postaje hladnije, možeš kreirati elegantan jesenski komplet, odijevanjem košulje u slojeve ispod debelog pletenog džempera.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

Možda vas zanima Mokasine će se nositi i ove sezone! Geox ima odličan model koji dolazi u čak tri hit boje Rubrika Moda Moda

Upute za njegu i održavanje košulje

Kako bi tvoja bijela košulja iz Reserveda duže izgledala kao nova, potrebno ju je prati na maksimalnoj temperaturi od 30° Celzijevih. Važno je izbjegavati izbjeljivanje kako bi se očuvala kvaliteta tkanine, a umjesto sušilice, košulju osuši na zraku kako bi zadržala oblik. Prilikom glačanja koristi maksimalnu temperaturu od 110° Celzijevih, bez pare, kako bi izbjegla oštećenje osjetljive tkanine.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

Sa svojim klasičnim dizajnom, razigranim volanom i brojnim mogućnostima stiliziranja, ova Reserved bijela košulja mogla bi postati tvoj omiljeni komad za jesen. Dostupna je za kupovinu putem linka.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

Možda vas zanima Želimo ovaj chic rebrasti prsluk! Odličan je za slojevite odjevne kombinacije Rubrika Moda Moda
Photo: Reserved

Komentari 0