Moda

Svi poludjeli za ovom haljinom: Kojoj bolje stoji?

Ecija Ojdanić, Antonija Stupar Jurkin i Petra Kurtela u "okršaju" haljina... Koji vam se styling najviše sviđa?

Po svemu sudeći s dolaskom toplijih dana na ulice nam se vraća jedan od omiljenih proljetnih trendova - cvjetne haljine, a predstavljanja novih kolekcija domaćih dizajnerskih imena idealna su prilika za prezentiranje novih modnih ulova koji su se već udobno smjestili u ormarima poznatih Hrvatica.

Tako su nedavno voditelji Antonija Stupar Jurkin i glumica Petra Jurkin dvjema potpuno različitim kombinacijama pokazale kako ne morate čekati da temperature još narastu te da omiljeni model haljine već sada možete nositi u dnevnim, ali i večernjim kombinacijama. 

 | Autor: Mario Poje i Tonći Čerina Mario Poje i Tonći Čerina

No, voditeljica nije ni slutila da će se u istu haljinu zaljubiti i Ecija Ojdanić koja ju je odjenula na sinoćnju reviju na kojoj je predstavljena nova ELFS kolekcija za proljeće/ljeto 2017. 

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Dok je Stupar Jurkin svoju haljinu čiji dizajn potpisuje Aleksandra Dojčinović kombinirala uz upečatljive čizme iznad koljena u najpoželjnijoj "zimskoj" boji - bordo, Ecija se odlučila za outfit koji je istovremeno romantičan, nježan, ali i ženstven te zavodljiv.

Za razliku od voditeljice hrabro je pokazala noge i crvenim lakiranim štiklama haljini dala potpuno novu dimenziju.

Jedna haljina, dva potpuno različita outfita, ali i puno stila u oba slučaja. Bravo, cure!

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0