Moda

Djevojke u cvjetnim haljinama: Petra ili Antonija?

Polako, ali sigurno, u odjevne kombinacije poznatih Hrvatica uvlače se vesele i jarke boje

Kako izgleda savršena večer po mjeri poznatih Hrvatica? Red ugodnih razgovora, red odličnog društva, red mode i red nezaboravnih odjevnih kombinacija.

Zato ne čudi što je sinoć zagrebačka Frankopanska ulica privukla brojna poznata imena, među kojima su se svojim outfitima posebno isticale voditeljica Antonija Stupar Jurkin i glumica Petra Kurtela. Naime, ove dvije dame na isto mjesto privuklo je predstavljanja dugoočekivane kolekcije proljeće/ljeto s potpisom Aleksandre Dojčinović, a zahvaljujući zanimljivim cvjetnim haljinama pogledi su bili usmjereni samo prema njima.

 | Autor: Mario Poje i Tonći Čerina Mario Poje i Tonći Čerina

Tako je Stupar Jurkin uspješno iskombinirala dva trenda, jedan koji je vladao ulicama tijekom zimskih mjeseci (a ni dalje ne posustajte) i jedan koji najavljuje toplije dane. Pogađate, govorimo o čizmama iznad koljena u najpoželjnijoj "zimskoj" boji - bordo, a rijetki su mogli skinuti pogled s njene kratke šarene haljinice s cvjetnim uzorkom.

Nježno, odvažno, a opet romantično. Ocjena, čista petica!

 | Autor: Mario Poje i Tonći Čerina Mario Poje i Tonći Čerina Za tako sličan, a opet toliko drugačiji look odlučila se i Petra. Ona je odabrala dugu crnu haljinu cvjetnog uzorka i sa zanimljivom kragnom te elegantnom mašnicom oko vrata. No, zahvaljujući detaljima u jarko crvenoj boji, čizmama i torbici, ali i upečatljivom kaputu u nježno plavoj nijansi nitko joj ne može predbaciti kako njenom stajlingu nedostaje boja, zar ne?

Jedno je jasno, kada je moda u pitanju glumici koja je nedavno otkrila kako čeka svoje prvo dijete sasvim sigurno ne nedostaje hrabrosti. Odlično!

Photo: Luka Stanzl/Pixsell

Komentari 0