Moda
1/8

Svi modeli badića koje ćemo nositi ovog ljeta

Ove sezone, kao niti jedne do sada, možemo birati između toliko različitih modela badića da će biti teško odabrati onaj jedan...

Kao i uvijek, klasičan bikini uvijek je najjednostavniji izbor, pogotovo ako je u crnom izdanju koji će izgledat savršeno na preplanulom tenu. Trokutići i gaćice na vezanje svakog ljeta najčešći su model badića na plažama, a ove sezone oni su ukrašeni čipkom, izvezenim detaljima i upečatljivim uzorcima. Ako ste modni "ziheraš" odaberite crni bikini s decentnim detaljima.

 | Autor: arhiva arhiva

Veliki (!) trend ove ljetne sezone su i heklani badići. Samo treba pripaziti na materijal i koliko će ga biti teško održavati odnosno osušiti. Ovi su badići možda bolji za sjedenje u kafiću pored plaže i ispijanje koktela.

 | Autor: arhiva arhiva

Ako ste ovog ljeta odlučili isprobati nešto novo, potražite badiće koji su izrezani na neočekivanim mjestima. Ovo se neće svidjeti curama koje vole ravnomjerno pocrniti, no ljepotice koje vrijeme provode u hladu - oduševit će se zabavnim modelima badića.

 | Autor: arhiva arhiva

Za ljetne festivale na plažama s kombinacijom jednodjelnog badića s natpisom i kratkih traper hlačica nećete pogriješiti! 

 | Autor: arhiva arhiva

Retro krojevi s visokim gaćicama ili jednodjeli badići koji naglašavaju obline nosit će se i ove sezone, a izbora zaista ne nedostaje.

 | Autor: arhiva arhiva

Još modela pogledajte u galeriji...

Photo: arhiva

Komentari 0