Moda 22. studenoga 2012.

Svečano otvorena izložba modne fotografije Moj ormar

Pixsell.
1/36

U srijedu, 21. studenog, u Centru Cvjetni svečano je otvorena izložba modne fotografije Moj ormar u organizaciji portala Budi.IN i foto & video agencije Pixsell.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Izložba Moj ormar rezultat je rada redakcije portala Budi.IN te fotografa foto & video agencije Pixsell koji su u 18 mjeseci predstavili 50 žena zanimljivog i osebujnog stila. U seriji članaka, čitatelji su mogli uživati u otkačenim, trendi i klasičnim kombinacijama žena svih profila.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Otvorenje izložbe nisu propustili ni brojne osobe iz javnog života poput naših kolumnista Luke Nižetića i Nikice Ivančevića iz eNVy rooma, Ines Preindl, Ive Šulentić, vizažistica Bianke Žugelj i Silve Stojanović, hair stilistice Sandre Zajec Cookie, dizajnerice interijera Mirjane Mikulec, Vedrane Likan, Ane Gruden... Oni su, zajedno s ostalim posjetiteljima, uz zvukove klavira pijanista i skladatelja Van Boda te P. Audio Centra Zagreb, uživali u fotografijama Petra Glebova, Gorana Jakuša, Tomislava Miletić, Ante Magzana i Martine Popovčić.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell U člancima Moj ormar našle učiteljice, prodavačice, PR agentice, studentice, uspješne poslovne žene, modne dizajnerice, ali i mnoge dame iz javnog života poput Mirjane Hrge, Natali Dizdar, Ive Šulentić, Maje Vučić, Aleksandre Dojčinović, Silvije Šesto, Ksenije Kordić te Ines Preindl koja je izjavila kako je snimanje njenih stylinga bilo prekrasno iskustvo:

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell "Smatram da treba biti više ovakvih projekata kod nas koji pružaju priliku i manje poznatim, a ipak stylish ženama da prezentiraju svoj stil te kroz njega promovirati mlade hrvatske dizajnere. U posljednje vrijeme sam uočila da sve više žena na hrvatskim ulicama nosi upravo hrvatski dizajn i to mi je super."

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Moj ormar su snimile i najpoznatije hrvatske modne blogerice Ljupka Tanevska, Ana Karadžole, Barbara Repe, Mila Puljiz, Matea Martek, Isabella Rakonić, Željka Molnar, Sara Legović, Tina Lončar i Josefina Gerlach, a dio njih sinoć je došao i na otvorenje.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell "Moj ormar mi je ostao u divnom sjećanju. Snimala sam ga u klubu Mansion s fotografom Goranom Jakušem i moram priznati kako je atmosfera bila odlična, prijateljska i svi smo se dobro zabavili uz to što smo odradili i dobar posao. Posebno me iznenadilo što se fotograf potrudio da me upozna i ostvari kontakt sa mnom te je razgledavao moj nakit i davao sugestije. To mi je pomoglo da se opustim i snimimo odlične fotografije", objasnila je Matea Martek s bloga Gypsy Gardens.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Otvorenje je svojim dolaskom uveličala i Iva Šulentić, poznata voditeljica koja je snimila fizički jedan od najzahtjevnijih editorijala.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell "Snimali smo u Staroj klaonici i bio je to uistinu izazov jer je bilo jako hladno. No, entuzijazam koji se krije iza ove ekipe je zarazan i brzo postanete poput njih, tako da mi je ovo ostalo u sjećanju kao jedno od najdražih snimanja. Ja sam na snimanje došla s hrpom odjeće i na licu mjesta odabrala modne kombinacije. Ovaj članak mi je došao kao odlična inventura u ormaru, jer kao i svaka žena, pored punog ormara uvjerljivo tvrdim kako nemam što obući" rekla je Iva.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Izložba je otvorena do 30. studenog za sve posjetitelje, a već idući tjedan možete pogledati jubilarno 50. izdanje članka Moj ormar. Ekipa Budi.INa i foto & video agencije Pixsell i dalje nastavljaju s radom i potragom za dobrim stilom.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell U galeriji detaljnije pogledajte kako je bilo na otvorenju...

Komentari 0