Moda

Ne možemo dočekati: Kolekcija Victorije Beckham za Mango u prodaju stiže ranije no što se itko nadao

  • Proljeće s modnog aspekta nikada nije izgledalo uzbudljivije, i to zahvaljujući dizajnerskim suradnjama među kojima je ona posljednja odjeknula poput bombe
  • Naime, malo je koja suradnja izazvala toliko pažnje kao što je to uspjela ona španjolskog high street giganta Manga i Victorije Beckham iz koje komadi na police stižu već 23. travnja
  • Victoriju je inspirirao kultni filmski klasik 'Bazen' s Jane Birkin, a očekuje se da će se ženstveni i senzualni komadi razgrabiti rekordnom brzinom

Iako je proljeće tek krenulo, s modnog aspekta nikada nije izgledalo uzbudljivije, i to zahvaljujući dizajnerskim suradnjama od kojih su neke već ugledale svjetlo dana. Simone Rocha prihvatila se ukrašavanja Crocsica i stvorila neke od najelegantnijih modela ukrašenih kristalima koje je brend ikada proizveo, H&M je udružio snage s Rokhom, no malo je koja suradnja izazvala toliko pažnje kao što je to uspjela ona španjolskog high street giganta Manga i Victorije Beckham. 

 | Autor: Mango x Victoria Beckham Mango x Victoria Beckham  | Autor: Mango x Victoria Beckham Mango x Victoria Beckham

Mangu koji ove godine slavi 40. rođendan suradnje nisu strane pa smo tako do sada svjedočili projektima s Camille Charrière i losanđeleskim brendom Simonom Millerom, no nedvojbeno najistaknutija koja se ikada dogodila je, slažu se stručnjaci, upravo suradnja s Posh Spice.

Foto: Mango, duga bijela haljina s perjem Možda vas zanima Mangova bijela haljina tako je krasna da bismo se u njoj bez problema i udale Rubrika Moda Moda

Dobra stvar u cijeloj priči, a posebice za sve nestrpljivce, je to da na predstavljanje kolekcije nećemo morati dugo čekati budući je ono na meniju već 23. travnja, a eventualno loša je što bi bilo lijepo da smo za nju znali malo ranije pa da smo mogli odvojiti unaprijed dio budžeta za komade koje će, sigurni su modni znalci, definitivno vrijediti uloviti.

 | Autor: Mango x Victoria Beckham Mango x Victoria Beckham  | Autor: Mango x Victoria Beckham Mango x Victoria Beckham

Očekuje se da će kolekcija obilovati komadima koji će odisati prepoznatljivom ženstvenom senzualnošću Victorije Beckham, pretočenom u haljine koje prianjaju uz tijelo, precizno krojene siluete i modne dodatke koji će podići svaki styling. Iako je Mango do sada objavio tek nekoliko slika kolekcije, one kao uvjerljiva modna prognoza daju naslutiti da nas čeka svježa ljetna paleta koja će privući puno pažnje i koja će se, sigurni su svi odreda, rasprodati rekordnom brzinom. 

Možda vas zanima Neodoljive satenske balerinke u crvenoj boji iz Manga naš su predmet žudnje Rubrika Moda Moda

Victoria je priznala da je inspiraciju pronašla u kultnom francuskom filmu 'La Piscine' iliti 'Bazen', klasiku iz 1969. s Jane Birkin u glavnoj ulozi. “Ona je sinonim za prirodnu ljepotu, izrazito je ženstvena i ima pravi osjećaj slobode”, zaključila je, dodavši da je željela  stvoriti 'laganu ljetnu eleganciju' i odjeću koja je u konačnici vrlo nosiva.

 | Autor: Mango x Victoria Beckham Mango x Victoria Beckham

 | Autor: Mango x Victoria Beckham Mango x Victoria Beckham

Isto tako očekivano, cijene komada iz kolekcije trebale bi biti nešto više u usporedbi s Mangovim uobičajenim cijenama, iako brend kaže da će se one odražavati u visokoj kvaliteti korištenih tkanina i detalja kojima će cijela kolekcija biti protkana, a uopće ne sumnjamo da će biti sastavljena od najljepših komada koji će se ove sezone naći na policama. Nadamo se samo da ćemo uspjeti uloviti barem koji od njih!

Photo: Mango x Victoria Beckham

Komentari 0