Moda

Neodoljive satenske balerinke u crvenoj boji iz Manga naš su predmet žudnje

Satenske crvene balerinke iz Manga moguće je još kupiti i u crnoj boji, ali ipak nam je crvena inačica favorit. Model je upotpunjen suptilnim detaljima u vidu decentnih mašnica i dva tanja remena sa zakovicama. Ono što je najposebnije kod ovih balerinki upravo je njihov oblik koji maksimalno asocira na baletne špice, a to znači da je vršak balerinke nešto tvrđi.

 | Autor: Mango Mango Foto: Mango (49,99 eura)

Kada govorimo o kombiniranju ovih cipela, uglavnom ih nosimo u dnevnim kombinacijama. Primjerice, odabereš li chic oversized odijelo u zagasitoj boji, decentne detalje i ove balerinke, za tren oka kreirat ćeš jako posebnu kombinaciju koja sigurno neće proći nezapaženo, a koja je idealna za casual izlaske u grad subotom, jednako kao i za na posao. Također, voliš li boje, ove balerinke su odlične za osmišljavanje popularnih color-block kombinacija, pa tako uz njih možeš nositi primjerice narančastu haljinu. Mogućnosti je doista mali milijun i slobodno se poigraj različitim stilovima, uzorcima i krojevima!

 | Autor: Mango Mango Foto: Mango (49,99 eura)

Osim s odijelom, jako nam se sviđa i kombinacija nešto komade nešto odvažnije estetike. Tu prvenstveno mislimo na odabir statement materijala kao što je koža.

Foto: Mango, bijela haljina na jedno rame s puff suknjicom Možda vas zanima Romantična Mango haljina s puff suknjicom je idealan komad za tople dane Rubrika Moda Moda

Naša ideja ide ovako: Odaberi omiljene traperice ispranog looka, običnu bijelu majicu, kožnatu crnu jaknu i torbu u istoj boji te sve skupa začini s ovim Mango balerinkama. Kombinaciji ćeš dati zanimljiv kontrast, spojiti nespojivo i izgledati jako kul.

 | Autor: Mango Mango Foto: Mango (49,99 eura)

Iako smo rekli da ovaj model preferiramo u dnevnim kombinacijama, naravno, nisu isključene niti večernje. Lijepe slip haljine ili suknje i voluminozne bluze, pravi su izbor za Mango balerinke, a glasamo i za odabir upečatljivog nakita, kao i igru materijalima poput čipke.

 | Autor: Mango Mango Foto: Mango (49,99 eura)

Zara kožne balerinke Možda vas zanima Zarine balerinke od ovčje kože model su koji spaja više nadolazećih trendova! Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram / @averieelissa

Komentari 0