Moda

Sve o kraljevskom baršunu i divnom tilu u novom Budi.IN-u

Sutrašnje izdanje Budi.IN magazina donosi vam priču o elegantnom materijalu koji vlada street styleom - baršunu

Mekom zagrljaju kraljevskog baršuna nisu odoljele brojne fashionistice i modne urednice, a u sutrašnjem broju potražite ideje kako ga nositi te najbolje baršunaste komade iz dućana i online shopova.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Naša ovotjedna hit shopping lista sva je u zakovicama. Nekad simbol bunta, punkera i izražavanja sloboda, zakovice su danas onaj stilski upečatljiv dodatak kada želite biti istodobno elegantni i odvažni. Varijacija na temu ima mnogo jer su apsolutno “zaokupirale” sve - od odjeće do modnih dodataka.

 | Autor: net-a-porter net-a-porter

Nekoliko stranica novog broja posvetili smo i urbanim modnim balerinama. Naime, uz baršun i til je materijal koji je zavladao high street brendovima i ulicama. Ako Carrie Bradshaw New Yorkom može šetati u baletnoj suknjici onda i vi u ormaru možete imati barem jedan komad od tila. Jeste li znali da je ta suknja stajala samo pet dolara? To samo potvrđuje kako se za dobar stil ne mora platiti puno, iako se to baš i ne bi reklo kad je Seks i grad u pitanju, no to je neka druga tema... Iz Londona nam se javlja naša Lidija Palunko s temom o 90 godina stila kraljice Elizabete II. Raskošne haljine, divni šeširi i još mnogo stajliš komada možete pogledati na fotografijama u sutrašnjem broju.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Beauty stranice novog Budi.IN magazina posvetili smo najdražoj boji iz djetinstva - ružičastoj. U sekundi će popraviti raspoloženje, mi vam donosimo najbolje kozmetičke proizvode i make up u ovoj divnoj boji. Osim toga pročitajte i savjete koju nijansu ružičaste koristiti s obzirom na vašu put i boju kose. Za kraj uživajte u tekstu o Santoriniju i detaljima za interijer iz bajke.

Kako je prošlo snimanje naslovnice s divnom Petrom Mamić, pogledajte u videu. 

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0