Moda

Sve haljine po 50 kuna - super akcija u Mango outletu!

Haljine koje si gledala, a bile su ti preskupe sad si napokon možeš priuštiti. I to više njih!

Mango Outlet nas često iznenadi svojim velikim popustima. Tako je bilo i ovog puta. Nitko sretniji od nas kad smo vidjeli da su sve haljine samo 50 kuna! Velike popuste poput ovog svi vole iskoristiti pa moraš požuriti kako ne bi ostala bez svog broja. Osim našeg izbora, na stranicama Mango Outleta nalazi se još puno haljina između kojih je stvarno teško izabrati samo nekoliko. A neke možeš naći i u više boja. 

ŠLJOKIČASTE HALJINE

Ove haljine su idealne za ljetne partyje na kojima ćeš zablistati. Jednostavne su, a efektne. Možeš ih nositi i u drugim godišnjim dobima, samo upotrijebi maštu za kombiniranje.

 | Autor: PR/Mango PR/Mango Cijena svih haljina je 50 kn

SATENSKE HALJINE

Satenske haljine izgledaju kao ono što će ti osvježiti vruće ljetne večeri. Odaju dojam kako boja leda doista i hladi. Elegantni modeli mogu biti idealni za svečane prigode.

 | Autor: PR/Mango PR/Mango Cijena svih haljina je 50 kn

CVJETNI PRINT

Haljine cvjetnog printa unose veselje u tvoj ormar kao i u tvoj stil. Super su za svaki dan, a ako malo zahladi odlično će izgledati uz traper ili neku drugu jaknu.

 | Autor: PR/Mango PR/Mango Cijena svih haljina je 50kn

ASIMETRIČNA HALJINA S VOLANIMA

Haljine na jedno rame su u posljednje vrijeme pravi predmet obožavanja. Daju notu elegancije i u svakodnevnim kombinacijama te s tim jednim komadom možeš zablistati.

 | Autor: PR/Mango PR/Mango Cijena svih haljina je 50 kn

Možda vas zanima Genijalno: Pogledaj što smo sve za 100 kuna pronašle u Mango Outletu! Rubrika Moda Moda

CRNA KLASIKA

Kao što i sama znaš s crnom haljinom ne možeš pogriješiti. O kakvom god događanju da je riječ, ako nemaš ideje što odjenuti crna se uvijek pokaže kao najbolji izbor. 

 | Autor: PR/Mango PR/Mango Cijena svih haljina je 50 kn

 

Photo: PR/Mango

Komentari 0