Moda

Genijalno: Pogledaj što smo sve za 100 kuna pronašle u Mango Outletu!

Jedino Mango ima pravi high-street online outlet i u apsolutno svako doba godine u njemu se mogu pronaći genijalni komadi po nevjerojatno sniženim cijenama

Ako još nisi čula za Mango Outlet, pripremi se na revolucionarno otkriće jer u ovoj online trgovini možeš uloviti genijalne komade snižene i do 70%. Mango Outlet je jedini pravi high-street online outlet gdje se u svako doba godine mogu pronaći super povoljni komadi. Trebamo li ti uopće reći kakvo ludilo nastane na Mango Outletu u doba sezonskih sniženja?

Nama je Mango Outlet jedna od prvih destinacija tijekom sezone sniženja, a španjolski high-street gigant nikad nam se nije više sviđao. Upravo smo se zato danas bacili u potragu za svim divnim skrivenim draguljima i to do nevjerojatnih 100 kuna! Misliš da je nemoguće? Pripremi se da te razuvjerimo...

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: 99 kuna, 69 kuna, 89 kuna, 89 kuna

Haljine i suknje definitivno su nam omiljeni komadi koje nosimo svakog ljeta! Nema ništa jednostavnije nego nabaciti jednu lepršavu haljinicu na sebe i zaokružiti cijeli look modnim dodacima. Dobro ljetnu suknju najlakše je iskombinirati s jednostavnom majicom, bodijem ili košuljicom otvorenih ramena. Apsolutno sve od navedenog pronašli smo u Mango Outletu...

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: 69 kuna, 89 kuna, 89 kuna

Jednostavni bodi s mašnicama na ramenima potpuno nas je oduševio na prvu, a košta samo 59 kuna. S druge strane, ako tražiš pravu ljetnu košuljicu, u Mango Outletu se nalazi velik broj genijalnih komada koji će ti se savršeno uklopiti u već postojeću ljetnu garderobu. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: 59 kuna, 89 kuna, 89 kuna

Kratke hlačice su must-have za ljeto 2018. (a i svako drugo!), pogotovo one od trapera. Mango Outlet ima puno fora komada koje ćeš obožavati svake godine iznova. Pogledaj samo ovaj komad za 79 kuna!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: 59 kuna i 79 kuna

Sve cure koje su možda u potrazi za nešto dužim ljetnim hlačama također će velik broj genijalnih komada pronaći u Mangovom online outletu. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: 89 kuna, 79 kuna, 99 kuna, 79 kuna

Svi znamo da su natikače i balerinke apsolutno najbolje opcije za ljeto, a od velikog izbora mi smo odabrale tri favorita koji nam se čine kao najraznovrsnije opcije, a paralelno s tim super su trendi i moderne!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: 99 kuna, 89 kuna, 89 kuna

Možda vas zanima Znamo kad kreću sniženja u Zari - evo koje komade hvatamo Rubrika Moda Moda

I naravno, što je outfit bez dobre torbice koja će ga u potpunosti zaokružiti?! U outletu možeš uloviti genijalnu torbicu već od 69 kuna, a bez brige - u ponudi Manga ćeš pronaći još puno više manjih i većih modela za sve prilike koje možeš zamisliti.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: 89 kuna, 89 kuna, 69 kuna

Photo: miss7
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ruthwilson

    Obratite se: druzaiherbalcure@gmail.com za bilo kakav zdravstveni problem, nikad nisam mislio da ću pisati ovu poruku, ali nakon 5 godina i gotovo izgubio svoj brak jer ne mogu imati dijete, Moj prijatelj preporučio dr Uzai da ja sam me uvjerio ... prikaži još!
  • banda.stupar

    Postvani, zanima me taj Mango outlet,to je web trgovina ili? Hvala Lp
  • banda.stupar

    Postvani, zanima me taj Mango outlet,to je web trgovina ili? Lp