Moda

Sve cure počele su nositi ovih 5 Mango cipela

Vrijeme je sandala, natikača i ostalih obožavanih ljetnih cipela, a ako nas pitate - Mango ove sezone ima daleko najbolju ponudu na našem high-street tržištu

Cipela nikad dosta, zar ne?! S obzirom na to da nas je ove godine ljeto doslovno šokiralo svojim (pre)brzim dolaskom, već smo se debelo bacile u potragu za omiljenom ljetnom obućom. Ne izuvamo se iz natikača, sandala i balerinki, a već nam je na prvu postalo jasno kako najbolju kolekciju ljetne obuće ima upravo - Mango. Od sandala na vezanje pa sve do pletenih natikača, pronašli smo pet najboljih modela cipela iz Manga koje trenutno vladaju našim Instagram feedom. Zgrabi ih prije nego nestanu!

Natikače s kopčom, 170 kuna

Ove sezone sve trendi cure obožavaju natikače. Na prvu smo se zgražali nad ovih povratničkim trendom, ali ubrzo je zavladalo opće oduševljenje njima. Ovaj model dolazi u crnoj i boji senfa, a savršene su za sve ljetne kombinacije. 

 | Autor: Mango outlet Mango outlet

Baršunaste balerinke, 200 kuna

Što na nogama izgleda luksuznije od baršuna? Možda samo baršunasta mašnica?

 | Autor: Mango outlet Mango outlet

Možda vas zanima Ne pretjerujemo, svaka trendi cura trenutno nosi ove cipele... Rubrika Moda Moda

Ravne kožne cipele, 300 kuna

Savršena minimalistička cipela koju možeš nositi uz doslovno bilo što iz svog ormara! Savršene su uz jednostavne bijele traperice, ali i uz romantičnu cvjetnu haljinu.

 | Autor: Mango outlet Mango outlet

Točkaste sandale na vezanje, 500 kuna

Gladijatorice su se ove sezone vratile bolje, veće i moćnije nego ikada. Mango je savršeno spojio točkasti uzorak i blok petu te stvorio genijalan trendi komad koji moderne cure Instagrama totalno obožavaju.

 | Autor: Mango outlet Mango outlet

Možda vas zanima Mango ove godine ima savršene badiće - odabrali smo 15 najboljih! Rubrika Moda Moda

Pletene cipele otvorene pete, 600 kuna

Ovaj je model savršen i za dnevne i za večernje kombinacije, a super jednostavan za kombiniranje uz traperice, hlače, suknje i haljine.  

 | Autor: Mango outlet Mango outlet

Photo: Instagram

Komentari 0