Moda

Mango ove godine ima savršene badiće - odabrali smo 15 najboljih!

Mango ima kupaće kostime koje želimo nositi cijelo ljeto: jednodijelni i bikini high-street kostimi nikad nam nisu izgledali bolje!

Nije tajna da smo u velikoj ljubavi s Mangom. I to ne samo ove sezone! Mango je high-street trgovina koja uspijeva oduševiti svakom novom kolekcijom. Međutim, priznajemo da Mango nikada baš nismo vezali uz badiće... E, pa od sada hoćemo jer se upravo u Mangu skrivaju genijalni jednodijelni i dvodijelni badići koji su nas oduševili na prvu. Retro krojevi, moderni printevi i super cool krojevi izgledaju ekstra skupo i super luksuzno, a niti jedan te neće baciti u očaj kad vidiš cijenu.

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Jednodijelni badići: 299 kuna

Mango voli retro krojeve, a volimo ih i mi! Ovi modeli nam se čine baš kao oni komadi koje je naša mama nosila prije 20-tak godina i totalno su genijalni. Na tebi je da odabereš hoćeš li model na jedno rame te sa ili bez naramenica, ali bez obzira na tvoj modni izričaj i ukus - nema šanse da ne budeš najveća kulerica ovog ljeta!
 | Autor: Mango outlet Mango outlet Dvodijelni badići: 269 kuna

Ako si veći fan dvodijelnih bikinija (helou, pa želimo jednaku boju po cijelom tijelu!), Pronašli smo i nekoliko super modela koji izgledaju puno luksuznije nego što stvarno i jesu! Gornji i donji dio badića u Mangu možeš kupiti već za 269 kuna, a za tu cijenu zaista dobivaš puno više, zar ne?

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Dvodijelni bikiniji: 299 kuna

Još jedan veliki hit koji nam je Mango najavio su i takozvani pleteni badići, a ova dva modela potpuno su nas oduševila! Također, Mango zna koliko printevi mogu biti moći kad ih nosimo na badićima, prema tome zašto ne bi odabrala jedan prugasti ili točkasti model?

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Jednodijelni bikini: 299 kuna

I naravno, što je ljeto bez boja? Znaš koliko će ove boje dobro izgledati uz tvoju preplanulu put?! Roze i crvene nijanse potpuno su preplavile Mango, ali i ostale high-street trgovine koje se mogu pohvaliti super badićima. 

Čak i najjednostavniji kroj izgledati će super upečatljivo kad ga prošetaš po plaži, a možda i najveća prednost jednodijelnih modela je i činjenica da je super i za after-beach tulum na koji ćeš biti pozvana... Jao, kad će više to ljeto?!

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Jednodijelni badići: 299 kuna

Photo: Mango outlet

Komentari 0