Moda

Svaka čast haljini ove prolaznice, ali nama su za oko zapele nove Hermèsove sandale...

  • Svaki dan pomislimo da je ovo sad stvarni modni oproštaj od ljeta, a onda nas ovakav styling demantira
  • Još je toplo pa u lijepom ljetnom outfitu uživa i ova zgodna crnka
  • Haljina je danskog brenda, natikače novi Hermèsov model, a primijetili smo i narukvicu...

Uživamo u posljednjim ljetnim stylinzima zahvaljujući ovom toplom rujnu, bilo da ješ uvijek odijevamo ljetnu odjeću, bilo da vrebamo lijepe kombinacija na ljudima oko sebe. A ovu prolaznicu nije bilo teško uočiti. Intenzivno roza haljina svakako je za to zaslužna, no nama su za oko zapele možda još i više sandale. No, krenimo redom.

Haljinu moramo pohvaliti, obavezno. Vrlo, vrlo lijep komad veselih boja; ružičasta podloga nosi "špricani" uzorak u bijeloj, žutoj, zelenoj i crnoj bolji, a tkanina je teksturirana. Vrlo je lijep kroj u gornjem dijelu, nabori oko struka i na dekolteu, a posebno sladak detalj su gumbi presvučeni tkaninom.

 | Autor: Pixsell/Marko Lukunić Pixsell/Marko Lukunić Foto: Pixsell/Marko Lukunić

Ako ti je ova opravica slatka kao i nama, možemo otkriti i da je brendu riječ o brendu ROTATE Birgera Christensena koji je nastao u suradnji s influencericama i stilisticama Jeanette Madsen i Thorom Valdimarsdottir. Danski brend sa sjedištem u Kopenhagenu dvije je godine zaredom, 2019. i 2020. proglašen brendom na koji treba obratiti pozornost, a u međuvremenu svijet je osvojio seksi mini haljinama i odjećom za izlaske. 




 | Autor: Pr




            Pr
        

            Foto: pr
        


Njihova odjeća prodaje se na stranicama poput Farfetcha i MyTherese, a ako te zanima konkretno ova haljina, trenutačno je rasprodana... No, naš su pogled uz haljinu privukle i ove ravne sandale čije boje tako skladno ulaze u kombinaciju. I možemo reći da nam je drago da nakon duge vladavine Hermèsovih Oran natikača, Hrvatice šire polje interesa i na novi model ovog francuskog modnog brenda. 

Možda vas zanima Čini se da su Oran postale pomalo dosadne pa Hermès ima nove hit sandale, Chypre Rubrika Moda Moda

Već samo pisali o novoj, ovoljetnoj uzdanici Hermèsa, modelu Chypre. Također ravnim sandalama s prepoznatljivim u "H" na ristu, no, ove su robusnije, s debljim đonom i još jednim dodatnim remenom za učvršćivanje tako da je jasno da nisu samo natikače za laganu gradsku šetnju, već i za ozbiljnije hodanje. Kao i oranice, odmah su napravljene u više boja i više kombinacija boja pa i materijala. Krznene, na primjer. Nama se ove ružičasto-narančaste baš sviđaju...

 | Autor: Pr Pr

Prolaznica nosi i nekoliko nizova zlatnih lančića oko vrata, baš kao što trend nalaže, a i općenito dosta zlatnog nakita. Opet nismo mogli ne primjetiti među ostalim i Cartierovu Love narukvicu...

Photo: Pixsell/Marko Lukunić

Komentari 0