Moda 08. ožujka 2013.

Stylish par u šetnji Parizom

ABACA/PIXSELL.

Kažu kako iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješna žena. To svakako vrijedi za glumicu Jessicu Chastain i njenog partnera Gian Lucu Passi de Preposula koji je prati na revijama u Parizu.

Uvijek je lijepo vidjeti usklađen par, a Jessica i Gian Luca su upravo takvi. Za šetnju Parizom oboje su se fantastično odjenuli, s tim da je svatko od njih zadržao svoj vlastiti stil. Miljenica Hollywooda nosila je uske plave hlače, bijeli pulover i sivi kaputić zanimljivog ovratnika. Kombinaciju je začinila jednostavnim plavim gležnjačama od brušene kože.

 | Autor: ABACA/PIXSELL ABACA/PIXSELL

I dok je njena kombinacija bila jednostavna i u trendu, Gian Luca se odlučio za klasičan pristup dnevnom odijelu. Savršeno krojeno odijelo u mornarskoplavoj boji upotpunio je košuljom na prugice. Jedini modni dodaci koje je nosio su bile crne Ray Ban naočale te kožne crne cipele na vezanje. Nameće se ideja da je Jessica, kao jedna od najbolje odjevenih žena na svijetu, sama odabrala ovu kombinaciju, međutim, Gian Luca nije potpuni stranac u modnom svijetu. Godinama je radio kao voditelj odnosa s javnošću kuće Armani, a danas radi za francuski modni brend Moncler.

Komentari 0