Moda

Stylish i povoljno: Najbolje sunčane naočale do 60 kuna

Ako si i ti jedna od onih koje još uvijek nisu nabavile nove sunčane naočale, a misliš da bi ti baš trebale, olakšat ćemo ti potragu

Popusti polako prestaju pa s njima i ljetna ponuda u dućanima. Dok na police stižu komadi koji će nas razveseljavati u jesen, ipak se mogu pronaći još neki modni detalji za sve nas koje smo čekale do zadnjeg dana. Jedan od njih su svakako i neizostavne sunčane naočale. Nekako je nepisano pravilo da si svaka od nas priušti barem jedne nove prije odlaska na godišnji ili kad krene sunčano vrijeme. Pogledali smo ponudu, pa ti donosimo koje još možeš pronaći na sniženju.

OKVIRI U BOJI

Boje uvijek mogu podići i najdosadniju kombinaciju. A i kad govorimo o bojama, vjerujemo da i tebi nekako prvo napamet padne ljeto. Sve je šareno, opušteno i veselo pa neka onda i tvoj izgled oda počast ovom toplom godišnjem dobu.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Stradivarius 25,90kn, Pull&Bear 39,90kn, Mango 59,90kn

CRNA KLASIKA

Kao što vjerojatno i ptice na grani znaju, s crnom ne možeš pogriješiti. Tako je isto i kad se radi o crnim naočalama. One pristaju na sve, a i nisu sezonski komad. U svako godišnje doba one ti mogu biti najbolji trik kako sakriti umor i(li) se zaštiti od sunca.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Stradivarius 25,90kn, Bershka 25,90kn, Bershka 25,90kn

RETRO MODELI

Kao i svake godine u modu se vraćaju stvari koje su nosile tvoja mama, pa čak i baka. Ako malo prokopaš po njihovim stvarima, možda nađeš neki hit komad ove ili budućih sezona. U slučaju da ništa od tog, mi ti donosimo gdje ih nabaviti. A i Šime Vrsaljko ih je proslavio ovog prvenstva.
 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Pull&Bear 39,90kn, Pull&Bear 39,90kn, Mango 59,90 kn

Možda vas zanima Koji je tvoj oblik lica? Ovo su idealne sunčane naočale za tebe Rubrika Moda Moda

METALNE

Ovaj model izgleda jako skupo pa čak i ako nije. Super se može uklopiti u svaki tvoj stajling, a i na ljetnim partyjima izgleda kao pun pogodak. Efekt ogledala je poseban touch s kojim ćeš zasjati gdje god se pojaviš.  A i u svakoj sezoni možemo bar jedan model ovakvih naočala naći pa si tako uvijek u trendu. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Pull&Bear 39,90kn, Pull&Bear 39,90kn, Mango 59,90kn

Vjerujemo da ćeš u ovom izboru naći neki model za sebe.

 

 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0