Moda

Stvorena za proljetne dane: ne možemo vjerovati kakvu haljinu smo pronašli u New Yorkeru

  • New Yorker je bio jedan od najpopularnijih modnih brendova tijekom ranih 2000-ih. Iako mu je popularnost, čini se, pala, nas je ugodno iznenadio s novom kolekcijom
  • U New Yorkeru smo pronašli predivnu proljetnu haljinu koja izgleda veoma skupocjeno
  • I nismo jedini koji smo je pronašli, već je viralna na društvenim mrežama
  • Pročitaj više: Vrijeme je za najljepše proljetne haljine: Ovo je 9 najpopularnijih modela sezone

Proljeće je vrijeme kada haljine počinju vladati našim ormarom i outfitima. Prozračne i lagane, ugodne su na koži i u njima uvijek izgledamo sređeno i kao da smo uložile poseban trud. Ovog proljeća posebno su popularne duge haljine s otvorenim leđima i, naravno, vječnim motivom cvijeća. Nama je za oko zapela prekrasna duga haljina iz New Yorkera, koja dobiva sve kvačice na našem što želimo od idealne haljine.

 

@lonaajk The dress you need for you next vacation 💘🎀✨ @NEW YORKER | ad #newyorkeronline #newyorker #newyorkerhaul #vacationdresses #vacationdress #vacationoutfits #holidayoutfits #eurosummeroutfits #dress #summerlooks #sommerkleid #fürdich #fy ♬ 9PM in Shibuya - ADTurnUp

 Ova haljina je u vrlo kratkom roku postala viralna na TikToku, a jasno nam je i zašto. Haljina je duga do poda s dugim rukavima, a iako se na prvu ne čini posebnijom od drugih, nas je oduševio zanimljiv izrez na leđima.

@annnaax_ Run to @NEW YORKER girls 🩷 #newyorker #newyorkerhaul #newyorkerfashion #springdress #flowerdress #fashiontiktok #fypシ ♬ Make You Mine - Madison Beer

 

 Naime, na donjoj polovici leđa haljina se razdvaja otkrivajući goli dio leđa. Na prednjem je dijelu ovaj izrez opet spojen, no otkriva struk i dio trbuha. Kako bi haljina imala dodatnu dimenziju, ima i duboki V izrez na prsima, a s obzirom na to da lagano pada uz tijelo, ne ostavlja dojam dubokog dekoltea.

Foto: New Yorker, cvjetna haljina otvorenih leđa | Autor: New Yorker New Yorker Foto: New Yorker, cvjetna haljina otvorenih leđa (29,99 eura)

Foto: New Yorker, cvjetna haljina otvorenih leđa | Autor: New Yorker New Yorker Foto: New Yorker, cvjetna haljina otvorenih leđa (29,99 eura)

Foto: New Yorker, cvjetna haljina otvorenih leđa | Autor: New Yorker New Yorker Foto: New Yorker, cvjetna haljina otvorenih leđa (29,99 eura)

New Yorker haljina je u zanimljivoj kombinaciji boja ružičaste, crvene, bijele i narančaste. Cvjetni uzorak New Yorker haljine je prekrasan i veoma romantičan. Možemo zamisliti kako ovu haljinu nosimo na razna događanja kao što su krštenja, krizme i vjenčanja. Cijena ove haljine je još jedna stvar koja nas je oduševila, naime New Yorker haljina košta 29,99 eura. Sigurni smo da će biti teško pronaći ljepšu haljinu po boljoj cijeni. 

Uz ovu ružičastu haljinu, u ponudi smo pronašli sličan model, ali u zelenoj boji. Riječ je o haljini koja ima jednake V izreze, ali je kraća te seže do polovice bedra. Haljina je u zeleno plavoj boji s motivom palmi te je za razliku od ružičaste verzije opuštenija i više za dnevne izlaske i sandale. Cijena ove haljine je 24,99 eura.

Foto: New Yorker, mini haljina s palma uzorkom | Autor: New Yorker New Yorker Foto: New Yorker, mini haljina s palma uzorkom Foto: New Yorker, mini haljina s palma uzorkom | Autor: New Yorker New Yorker Foto: New Yorker, mini haljina s palma uzorkom

Photo: Instagram @denisebobe

Komentari 0