Moda
Reserved odijelo

Strukturirana tkanina, cvjetni uzorak i rese čine ovo neobično svečano odijelo iz Reserveda

  • Upečatljivo odijelo odličan je izbor za svečane prilike, a lako je uz njega i uklopiti jednostavne cipele i torbicu
  • Odijelo doista posebnog dizajna pronašle smo u Reservedu, a još je i u crvenoj nijansi savršenoj za svečane blagdanske prilike
  • Uz ovo odijelo nema šanse da prođeš nezamijećeno!

Zanimljiv dizajn i silueta uvijek su privlačni na odijelima koji su odjevni predmeti najčešće klasičnog dizajna. Ipak, sve više u modnim kolekcijama viđamo i neuobičajene modele i materijale kod odijela, koji nas oduševljavaju svojom posebnošću.

Reserved odijelo | Autor: Reserved Reserved Reserved odijelo

Od popularnih baršunastih odijela, do onih u jarkim bojama ili kratkim hlačama ili crop sakoom, u trenutnoj kolekciji brenda Reserved posebno nam se svidjela svečano odijelo crvene boje. 

Reserved body Možda vas zanima Zanimljiv ovratnik ovaj je body iz Reserveda pretvorio u najsvečaniji komad Rubrika Moda Moda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bacinger (@anabacinger)

Odijelo se sastoji od hlača i sakoa od strukturirane tkanine od žakarda u vibrantnoj crvenoj nijansi s izvezenim cvjetnim uzorkom te ukrasnim resama. Uz klasične strukirane uske hlače do gležnja, kratki sako je izrađen od iste tkanine, a krase ga široki puf rukavi 3/4 duljine te kopčanje sprijeda na tri kukice.

Upečatljivo, "čupavo" odijelo može se kombinirati uz klasičnije komade poput crnih ili bež salonki te uz bijeli top ili košulju, a sako se može nositi i bez topa.

Reserved odijelo | Autor: Reserved Reserved sako od strukturirane tkanine, (904,06 kn); hlače od strukturirane tkanine, (527,34 kn)

Sako i hlače prodaju se odvojeno te je cijena sakoa u trgovinama te online 904,06 kuna, dok su hlače dostupne po cijeni od 527,34 kune.

Reserved torba Možda vas zanima Elegantna torba iz Reserveda s ukrasnim remenom odlično će podići styling, a sad je na popustu Rubrika Moda Moda
Photo: Reserved

Komentari 0