Moda

Strateški komad od crne čipke za šetnju Zagrebom? Ova odvažna crnka kaže - može!

Iako su crna i bijela basic boje pa će mnogi odjevnu kombinaciju s isključivo takvim tonovima proglasiti "ziheraškom", odvažna crnka koja je ovog vikenda prošetala zagrebačkom špicom, razuvjerit će svakoga tko tako misli. Naime, ova nas je dama zaintrigirala svojim outfitom u kojemu prevladava bijela boja u dvije nijanse, a crna se ističe na zanimljivom topu koji ne može baš svatko isfurati tako elegantno, ali odvažno kao ona. 

 | Autor: Pixsell/Marko Lukunic Pixsell/Marko Lukunic Foto: Pixsell/Marko Lukunić

Kao što smo već rekli, najveću pažnju cijele ove modne kombinacije privukao je crni čipkasti top koji, iako je prilično otvoren, uopće  ne pokazuje previše, a koji u vrlo sličnom modelu možemo pronaći na About You po cijeni od 37,90 eura. Ono što ovaj top čini prikladnim za šetnju špicom te odlazak na kavu ili ručak je dugi, bijeli sako koji, na podvijenim rukavima, ima zanimljivi detalj - manžetu u obliku bisera. 

S obzirom na to da je gornji dio outfita, odnosno čipkasti top, prilično kratak, ova se dama odlučila na široke hlače visokog struka u boji slonovače što nam se sviđa jer ova nijansa malo 'umiruje' bjelinu sakoa. Ove hlače sežu skroz do poda i gotovo potpuno prekrivaju sandale na visoku petu za koje smo ipak uspjeli primijetiti da se radi o modelu s prozirnim remenčićima i prozirnom, plastičnom blok petom koje smo također, u sličnom modelu pronašli na stranici About You po cijeni od 79,90 eura. 

 | Autor: Pixsell/Marko Lukunic Pixsell/Marko Lukunic Foto: Pixsell/Marko Lukunić

Kako bi sve bilo u istim tonovima, ova se crnka odlučila na modne dodatke u crnoj boji odnosno, odabrala je crnu torbicu sa zlatnim lancem i crne Tom Ford sunčane naočale. Zlatni lanac na torbici odlično se slagao s plosnatom i jednostavnom zlatnom ogrlicom te sitnim zlatnim naušnicama. 

Photo: Pixsell/Marko Lukunic

Komentari 0