Moda

Stradivarius kolekcijom slavi 90. rođendan Mickeya Mousea!

Možeš li vjerovati da će ovaj omiljeni lik iz crtića 18. studenog navršiti 90 godina? Mickeya volimo i danas, kao i kada smo bile klinke, a još ga radije nosimo na odjeći!

Nitko mu ne bi rekao, ali Mickey Mouse je pravi starčić - 90-a je iza ugla! Od lika iz crtića postao je opće mjesto iz pop kulture pa mu je i modna industrija (još jednom) odala počast. High street kuća Stradivarius tako je napravila simpatičnu kolekciju, a naglasak je na jednostavnim majicama s printom i logom Mickeya Mousea, ali i udobnim sportskim majicama dugih rukava koje će biti odličan stilski dodatak uz traperice ili suknju midi dužine.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp T shirt 99 kn

Cijene T-shirta su 99 kuna, dok su sportske majice 149 kn.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Sportska majica 149 kn

Cijela kolekcija odiše mladenačkim duhom, baš kakav su pokazale i poznate influencerice Valentina Ferragni, Julia Kuczyńska, Jacqueline Mikuta te brojna modna svita koja se okupila u pariškom Disneylandu kako bi s poznatim mišem proslavila njegov 90. rođendan. Osim što su se posebno potrudile oko poklona, pomogle su i Minnie Mouse u pripremi torte, te se družile i s ostatkom Mickeyeva tima; Plutom, Šiljom te Paškom Patkom.  

Možda vas zanima Jelena Rozga u čizmama kakve možeš pronaći u Stradivariusu! Rubrika Stars Stars

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0