Moda

Stradivarius ima tako maštovitu bluzu od 200 kuna koja savršeno ide uz traperice, ali i svečanije komade

  • Obožavamo nosive, univerzalne, a ipak jako upečatljive komade
  • Takva nam je cvjetna bluza iz Stradivariusa s mašnom i ultrapopularnim puf rukavima 
  • Cijena joj je 199,99 kuna
     

Iako si ovih dana možda u potrazi za šljokicama i haljinama za božićne partyje, siguno ti treba i poneki malo svakodnevniji komad. Pronašli smo baš takav, no cvjetna bluza  s mašnom i puf rukavima iz Stradivariusa možda jest za svakodnevne prilike, no nikako ne znači i da nije posebna i upečatljiva. 

 | Autor: miss7 miss7   Možda vas zanima Zarina košulja s točkicama već sad je pravi hit na društvenim mrežama Rubrika Moda Moda

Na ovoj košulji začin je mašna koja svaki modni komad čini znatno upečatljivijim i profinjenijim. Osim mašne, krase je i popularni puf rukavi koji naglasak daju na ramena, ali i cvjetni print koji je ispunjen različitim plavim nijansama. Uz ovakvu košulju ostatak outfita u potpunosti možeš pojednostaviti jer je ovaj modni komad sam po sebi izrazito razigran. Još jedan plus, košulja je izrađena od čistog pamuka, a takav prirodni sastav omogućit će koži da neometano diše.    

 | Autor: miss7 miss7

Na slici možeš vidjeti da savršeno pristaje uz traperice, no, ako je odjeneš, recimo, uz kožnatu pencil suknju ili uz fine klasične hlače i cipele na visoku petu, ona može biti i savršen odabir za svečanije prilike i da - čak i sam novogodišnji doček. 

Možda vas zanima Kako bijela košulja i crna suknja mogu razvaliti na crvenom tepihu! Meghan oduševila crno-bijelom kombinacijom Rubrika Stars Stars

 

Photo: Stradivarius

Komentari 0