Moda

Stradivarius ima sniženje 50%, a mi smo svašta probrale za manje od 100 kuna po komadu

  • Ovogodišnja sniženja uistinu su nas razveselila, zaista je puno komada po cijenama ispod 100 kuna
  • Nismo gubile vrijeme, već smo ovaj put zavirile u ponudu Stradivariusa
  • Brzo smo napunile košaricu pletenim haljinama, kardiganima, bluzama koje možemo kombinirati na puno načina, a nosivi će biti i u prvim danima proljeća

Za razliku od prošlih godina gdje smo u intervalima očekivali sniženje naših najdražih komada, ova sezona nas je bez puno okolišanja počastila s oko 50 posto popusta. Izvrsno! To znači da je puno odličnih stvari koje priželjkuješ sada koštaju i manje od 100 kuna, a mi smo na baš takve već bacile oko.

Primjerice, u Stradivariusu smo pronašle izvrsne komade koje možeš uspješno kombinirati sve do kasnijeg proljeća. Duge pletene suknje uz tenisice izvrsno će poslužiti za večernje šetnje gradom, a kako će godina izmicati bit će puno prilika da se pohvališ novom novcatom natkošuljom ili kardiganom. 

Možda vas zanima Sniženja još traju! Za tebe smo pronašle super haljine čija cijena ne prelazi 100 kuna Rubrika Moda Moda

Pogledaj što smo sve izdvojili za tebe i inspiriraj se.

Pletene haljine: 69,90 kuna

Uz duge ili kratke pletene haljine za čas ćeš postići urbanu eleganciju. Za hladnijih dana sigurno ćeš ih upotpuniti toplim jaknama I kaputima, no prvim zrakama sunca možeš ih ogrnuti tek natkošuljama ili samo ih kombinirajući uz tenisice prošetati gradskim ulicama. Jednako trpe sportska ili nešto elegantnija izdanja i odličan su komad u koji se isplati investirati, posebno ako je njihova cijena ispod 100 kuna. 

 | Autor: Stradivarius Stradivarius S lijeva na desno: duga pletena haljina (69,90 kn), pletena haljina (69,90), duga pletena haljina s gumbima (69,90 kn)

Dugi kardigan: 99,90 kuna

Predimenzioniran, s balon rukavima ili nešto elegantniji, kardigan je izvrstan način da si osiguraš udobnost ili toplinu. Možeš se odlučiti za neutralne boje, pastelne ili hrabriji životinjski uzorak. Možda smo ga nekad smatrali dodanim komadom odjeće, ali ove sezone kardigan je dokazao upravo suprotno i sigurno je pronašao put do ormara svake trendseterice

 | Autor: Stradivarius Stradivarius S lijeva na desno: pleteni kardigan s uzorkom (99,90), pleteni kardigan s printom (99,90 kn), pleteni cardigan (99,90 kn)

Možda vas zanima Kakav ulov! Donosimo fantastične čizme i gležnjače čija cijena ne prelazi 200 kuna Rubrika Moda Moda

Kratki kardigan: 69,90 - 99,90 kuna

Bez obzira jesu li od tankog ili debelog pletiva,  predimenzionirani ili minijaturni, shvatila si, kardigani su na vrhuncu popularnosti. Ovim kraćim kardiganima sigurno ćeš podignuti svoju kombinaciju bilo da je riječ o trapericama ili suknji. A do izražaja posebno mogu doći u proljeće!

 | Autor: Stradivarius Stradivarius S lijeva na desno: basic kardigan (69,90 kn), pleteni kardigan 99,90 kn), pleteni kardigan (99,90 kn)

Natkošulje: 79,90 - 99,90 kuna

Nije ni jakna ni košulja, a idealna je jer je možemo nositi i ispod kaputa kao i samostalni odjevni predmet. Riječ je dakako o natkošulji za kojom su poludjele sve fashionistice. Nosi se u svim bojama i materijalima. Kako smo je često viđale u sklopu jesenskih outfita, izvrsno će poslužiti i u prohladnim prvim proljetnim danima

 | Autor: Stradivarius Stradivarius S lijeva na desno: natkošulja s pojasom (79,90 kn), natkošulja od samta (99,90), natkošulja od samta (99,90)

Bluze: 69,90 - 79,90 kuna

Odjevni predmet koji bi nam trebao uvijek biti pri ruci sigurno je bluza. Nosive su gotovo u svim prilikama od poslovnih do opuštenijih, a različiti izbor materijala i uzoraka omogućuje nam da izvrsno izrazimo svoju osobnost. Romantična, seksepilna, ozbiljna, razigrana… sve to možeš iskomunicirati uz pomoć jedne jedine bluze… 

 | Autor: Stradivarius Stradivarius S lijeva na desno: košulja s volanima (79,90 kn), košulja s balon rukavima (69,90), košulja s kragnom (79,90)

Pogledaj video: Znaš li zašto si genijalna?

 

Photo: Instagram@stradivarius/cansuakinn

Komentari 0