Moda

Stradivarius ima divne pletene kompletiće, savršene za ljetne noći i ranu jesen

  • U novoj Stradivariusovoj kolekciji za oko su nam zapela dva pletena komada - top i pripadajući kardigan
  • Dostupni su u tri boje (bež, kaki i smeđoj), a nositi ih možeš kao zasebne komade ili kao kompletić
  • Cijena topa iznosi 120 kuna, dok ćeš za kardigan trebati izdvojiti 200 kuna

Pleteninu češće povezujemo s jesenskom i zimskog garderobom, no posljednjih je godina u vidu končanih topova uspješno pronašla put i do ljetnih kolekcija. Sjajan primjer kratkog pletenog topa možemo pronaći u novoj Stradivariusovoj ponudi. Riječ je o modelu izvedenom od stopostotnog pamuka koji dolazi u tri boje - bež, smeđoj i kaki. Posebnu draž i notu romantike daju mu sitno izvezeni cvjetići. Njegova cijena iznosi 119,90 kuna. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Top (119,90 kuna), kardigan (199,90 kuna), oba Stradivarius

Možda vas zanima Zara je predstavila prve komade iz jesenske kolekcije, a među njima dominira jedna boja Rubrika Moda Moda

Uz topove, Stradivarius je u svoju kolekciju uključio i pripadajuće kratke kardigane s V izrezom koje možeš nabaviti po cijeni od 199,90 kuna.  Ova dva komada možeš nositi zasebno ili u kompletu, a njihova kombinacija idealna je za sam kraj ljeta budući da su pred nama nešto hladnije noći u kojima se kardigan nameće kao sjajno i praktično rješenje.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Top (119,90 kuna), kardigan (199,90 kuna), oba Stradivarius

Možda vas zanima Ovaj trik s maskom za lice nas je oduševio - od sad ćeš je pametnije koristiti Rubrika Beauty Beauty

Nadalje, kardigan više nije samo komad pletiva koji nas asocira na naše bake i praktičan odjevni komad kojim se utoplimo u hladnim mjesecima već seksi i provokativan komad odjeće. Trend je započela manekenka Bella Hadid kada je prošetala u žutom kardiganu na kojem je zakopčala samo jedan gumb dok ispod njega nije nosila baš ništa.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Top (119,90 kuna), kardigan (199,90 kuna), oba Stradivarius

Možda vas zanima Pogrešan uzorak, boja, model cipela... 7 modnih pogrešaka koje te mogu ozbiljno postarati Rubrika Moda Moda

Njezinu modnu viziju brzo su slijedile brojne druge influencerice, no novo poimanje kardigana zapečatila je glumica Katie Holmes kada se u smjeloj modnoj kombinaciji prošetala ulicama New Yorka. Tim istupom ona se premetnula u pravu modnu ikonu, a kardigan je postao sve samo ne dosadan modni predmet koji skrivamo po kutevima ormara.

Photo: None

Komentari 0