Moda

Što svaka žena želi za Valentinovo?

Moramo se složiti da ovaj komercijalni blagdan ima neku posebnu čar, pa bilo da ga u stvari preziremo ili ne - volimo primiti mali znak pažnje. Pretpostavljaš li što svaka žena želi dobiti na poklon?

Valentinovo se počelo povezivati s romantičnom ljubavi u 14. stoljeću, a s tradicijom udvaranja postalo je sve više popularno. A vjerovala ili ne, već u 18. stoljeću se u Engleskoj razvilo u prigodu kada ljubavnici izražavaju jedno drugome ljubav poklanjanjem romantičnih darova. Kako nam se približava 14.veljače, izlozi brojnih trgovina ukrašeni su sitnicama u obliku srca, crvenim ružama ili natpisima „Love“.  Pomalo ljigavo, zar ne? Ipak, vjerujemo da ćemo se svi probuditi na Valentinovo s misli "je li on ipak nešto smislio za danas?". No uvijek kad je ljubav u pitanju, materijalnost nema veze s tim, jer najljepši poklon su jedinstveni stihovi  koji dolaze iz slobodnog srca u trenutku kada razmišljate ili ste u društvu onog nekog uz kojeg ste najbolja verzija sebe.

Možda vas zanima 10 najbizarnijih poklona za Valentinovo IKAD Rubrika Life&style Life&style

Naravno, želiš li ipak "materijalizirati" tu vašu ljubav, ponekad je teško pronaći što paše - što je dobro i odmjereno, da je suptilno i slatko, ne želimo nikakva prevelika pretjerivanja... Neki će to proslaviti zajedničkim putovanjem, neki odlaskom u kino, a neki više old-school uz pismo i crvenu ružu. Ako pak želiš komad koji će postati vizualna uspomena na osobu, trenutak i ljubav koju dijelite - sigurni smo da ćeš se odlučiti za komad nakita. To je stvarčica koja će uvijek biti uz njega/nju i podsjećati ga/ju na tebe. Prekrasno! Ovisno o tome kakav personality ima tvoja bolja polovica, izabrat ćeš minimalističke naušnice, privjesak ili pak kakvu flashy narukvicu. Bitno je da se nenametljivo uklapa u njen/njegov stil i time nekako postane "jedno" s njim/njom jer takvi pokloni su uistinu najljepši. 

Za one koji vole umjetnost te alegoriju oslikanu živopisnim bojama, ne propustite istražiti romantične Freywille kolekcije nakita. Originalan nakit u pregršt boja ili pak totalna suprotnost, inovativan dizajn u klasičnim "metalima", sezonski se nadopunjuje mini kolekcijama, pa tako i ovo Valentinovo. Brojna slavna remek-djela velikana slikarstva posvećena ljubavi utkana su u ove male minijature koje se izrađuju više od šest desetljeća u samom srcu Beča. Tako nježna zbirka ružičastih tonova Poésie d’amour utjelovljuje Munchov zanos ženskom ljepotom, slavni Klimtov Poljubac, Hundertwasserovu ljubav prema bugarskoj glumici Irini skrivenu ekspresivnim rasponom boja, zatim i rajski vrt Giverny od Moneta... Možda je jedno od ovih ljubavnih umjetničkim djela i najbolji opis tvoje ljubavi. Pogledaj u nastavku...

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0