Life&style

10 najbizarnijih poklona za Valentinovo IKAD

Kd smo vidjeli ove darove, shvatili smo da je vrijeme da za Valentinovo prestanemo govoriti da želimo „bilo što“

1. Medo koji dijeli komplimente na jedan drukčiji, pomalo uvredljiv način. Samo za ljude koje neće užasnuti činjenica da ih slatki medo zove „bitch“.

 | Autor: loveislame.com loveislame.com

2. „Snuggie“ za ruke od kojega će se zgražati svi tvoji prijatelji. Ali to nije bitno. Bitno je da vam je toplo i da se držite za ruke...kad i tebe i njega budu gurnuli u hrpu snijega.

 | Autor: etsy.com etsy.com

3. Anatomski ispravan kalup za želatinu. Jer ništa ne vrišti „ljubav“ kao anatomska korektnost i želatina.

 | Autor: amazon.com amazon.com

4. Lutka koja raste u vodi. Postoji razina neromantičnosti, a postoji i lutka-koja-raste-u-dodiru-s-vodom-razina neromantičnosti.

 | Autor: amazon.com amazon.com

5. Donje rublje koje možete dijeliti. Znamo da dijelite majice – tipa ti nosiš njegovu majicu (ili on tvoju jer mi ne osuđujemo), ali jesi li spremna dijeliti donje rublje koje vas tjera da se ne odvajate jedan od drugoga i u kojima ne možete raditi baš ništa osim eventualno pozirati za reklamni poster? Nisi? Čudno.

 | Autor: bachelorette.com bachelorette.com

6. Knjiga koja na suptilan način partneru govori da je u seksu...OK. Ali bi totalno pomoglo da pročita vodič za potpune početnike koje obično čitaju 13-godišnjaci, unatoč tome što tvoj partner ima 32 i magisterij iz prava.

7. Jeziva duda u obliku usana koju možeš pokloniti svojem djetetu...ili partneru ako je to ono što te veseli. Ili nemoj. Skroz je OK ako to ne pokloniš partneru, niti ikome.

 | Autor: etsy.com etsy.com

8. Kutija puna metaka... jer znaš da voli metke. Nekako mislimo da je bilo što u bombonijeri, osim čokolade, razočaravajuće, nije li? Možda i nije...naprimjer ako on voli metke više od čokolade.

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

9. Čistači jezika za nju i njega jer, iako njegov zadah nije najbolji, nisi ni ti savršena. Iako je možda baš upitna higijena ono što vas je spojilo. Tko smo mi da osuđujemo?

 | Autor: amazon.com amazon.com

10. Plišani herpes. Nismo sigurni što bi rekli za ovo. Bolje plišani nego pravi? 

 | Autor: giantmicrobes.com giantmicrobes.com

Photo: None

Komentari 0