Moda

Što odjenuti za sutrašnji slobodni dan?

Uz nadolazeći blagdan i ujedno slobodan dan već ozbiljno razmišljamo što je najbolje odjenuti za dan koji možete provesti izvan kuće. Iako nam prognoza danas još ne ide u prilog, čini se kako će već sutra vrijeme biti bolje. Kažu: "Sunčano i vrlo toplo, uz slabi vjetar..."

Imaš li već planove za sutrašnji neradni dan? Ako ćeš ga provesti u prirodi, pravo je vrijeme da odjeneš najljepše haljinice, hlačice i topove u svijetlim bojama. Kraj lipnja je vrijeme kada u gradskim i prigradskim prirodnim oazama tražimo mjesto gdje ćemo postaviti roštilj, a piće smo već odavno stavili hladiti. Što odjenuti za boravak u prirodi, da bude lijepo, a u istom trenutku i praktično? Košulja haljina, i to hit haljina iz Zare (299 kn), koja svaki tjedan nestaje iz zaliha ovog uspješnog high street brenda. Kako bi ova lijepa haljina s kopčanjem i pojasom oko struka dobila poseban jedan neobavezan štih, može se kombinirati s platnenim tenisicama. Za svaki slučaj, ako u nekom trenutku počne puhati ili se vrijeme pogorša, dobro bi bilo imati i laganu traper jaknu,komad kojeg se ne odričemo.

 | Autor: Instagram @blaireadiebee; Haljina Zara, 299 kn Instagram @blaireadiebee; Haljina Zara, 299 kn

 | Autor: Pull&Bear, 349 kn Pull&Bear, 349 kn

 | Autor: Superga, 529 kn, Shoebox Superga, 529 kn, Shoebox

Ako si jedna od onih sretnica koje će vrijeme provesti u nekoj maloj vikendici daleko od gradske vrijeme, odijela koja glume pidžame i kombinezoni (H&M, lijevo na slici; 299 kn) izrađeni od laganog materijala tvoj su go - to komad. Što volimo kod ove odjeće? Osim što je udobna i stilski pomaknuta, sasvim sigurno će ti osigurati poglede. Poglede žena koji će biti odobravajući, dok će oni pogledi koje vam upućuju muškarci najčešće biti dosta zbunjeni. Na nogama? Papučice su obavezne!

 | Autor: H&M, Natasha Goldenberg Instagram H&M, Natasha Goldenberg Instagram

 | Autor: Mango, 169 kn Mango, 169 kn Sutrašnji dan je također prilika da se konačno opustiš. Ako ti je tlaka boraviti cijeli dan u prirodi, ili pak voziti se nekoliko sati da bi došla do imanja u kojem ćeš se odmarati, rješenje su uvijek fini ručkovi ili rane večere u restoranima s frendicama. Dovoljno je obući lijepu haljinu od čipke (slika desno Mango, 599.90 kn) ili s nekim izvezenim motivima po sebi, nabaciti ubojite štikle i uživati u danu s dragim ljudima!

 | Autor: Lena Perminova Instagram, Mango, 599 kn Lena Perminova Instagram, Mango, 599 kn

 | Autor: Ballin, 3890 kn, Karla Ballin, 3890 kn, Karla

 

Photo: PR/Instagram

Komentari 0