Moda

Pogodi, što je dizajnerska haljina, a što jeftinija verzija?

Poznati high-street brend očito je bio jako inspiriran čipkastim Self-Portrait haljinama jer su sličnosti neupitne

Ovo definitivno nije prvi put da neki high-street brend "kopira" mega popularne Self-Portrait haljine, ali ova nam se čini nevjerojatno slična originalu. Poznati švedski modni brend H&M, u sklopu svoje jesenske kolekcije, predstavio je plavu čipkastu midi haljinu koja već na prvi pogled neodoljivo podsjeća na dizajnerski model za kojim već mjesecima luduju obožavateljice mode.

 | Autor: miss7 miss7 Koju biraš: H&M čipkastu haljinu (520 kuna) ili Self-Portrait Azaelea midi haljinu (2300 kuna)

S obzirom na to da je H&M-ov model četiri puta jeftiniji od originala, mislimo da je ovo upravo savršen komad ako uskoro ideš na vjenčanje ili neku svečanu proslavu. Tanke naramenice i elegantan V-izrez lijepo će stajati svim oblicima ženskog tijela, a u njoj ćeš izgledati ženstveno i romantično.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M off-the-shoulder haljina (510 kuna), Self-Portrait (3 600 kuna) i H&M čipkasta haljina (450 kuna)

Ako tražiš haljinu neutralnije (ne)boje, H&M ima i do nekoliko modela koji sliče Self-Portrait off-the-shoulder haljini, a njihove cijene su svakako pristupačnije od dizajnerskog modela...Obožavamo ih!

Photo: miss7

Komentari 0