Moda

Što je jesen bez dobrih traperica? Trendovi pokazuju da će se nositi ovih 5 modela

Jesen ne možemo zamisliti bez traperica i koliko god volimo kratke hlače i suknje, toliko nam nema boljeg osjećaja od odijevanja dobrih traperica. Ponekad sve što nam je potrebno za dan su upravo one, a osim što se u njima osjećamo dobro, lako ih kombiniramo sa svim ostalim u svom ormaru. Ipak, pronaći model traperica u kojima se osjećamo samouvjereno ponekad može biti zamoran i dugotrajan proces, a naročito kada se trendovi brzo mijenjanju.

Ipak, ovogodišnji trendovi za nadolazeću sezonu otkrivaju raznovrsne modele traperica i svatko će pronaći nešto za sebe. Bilo da si niža ili viša djevojka, zahvaljujući sve većoj modnoj inkluzivnosti, veći je i izbor traperica kao, a i stilovi koji su popularni su vrlo šaroliki. Pa krenimo redom...

Traperice ravnih nogavica

Za sve djevojke koje žele izduženiju figuru, traperice ravnih nogavica pravi su izbor. I dalje spadaju u kategoriju užih modela te lijepo naglase bedra i stražnjicu, ali njihovo lagano širenje oko lista stvara iluziju vitkijeg tijela. One se jednako dobro slažu i s tenisicama, ali i cipelama na petu pa ih možeš nositi u svim situacijama i imati ih kao back up  plan kada ne znaš što odjenuti.

Barrel ili bačvaste traperice

Ovom boyfriend modelu predviđa se velika budućnost u narednim mjesecima, a riječ je o trapericama čije se nohavice postrance veoma šire, stvarajući zaobljenu siluetu. Ovo su zaista traperice za coolerice koje se ne boje izgubiti u istima. Mogu izgledati veoma profinjeno s cipelama na visoku petu, ali jasno nam je zašto možda nisu izbor za svakoga. 

Traperice skraćenih nogavica

Ako si visoka sigurni smo da s pronalaskom ovog modela traperica nemaš mnogo problema. I dok mnoge djevojke ta dva prsta vidljive kože živciraju, lijepe vijesti su da su sada traperice u skraćenom stilu u trendu. Možeš ih kombinirati s tenisicama ili gležnjačama, a iako nisu klasičan skinny model i dalje se naslanjaju na isticanje figure. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @myrolledupjeans

Traperice u stilu hlače od odijela

Traperice koje zbog svog širokog izgleda, faldica i tankog materijala izgledaju kao da pripadaju poslovnoj odjeći odličan su spas u danima kada želiš biti stylish, ali pritom imaš važan sastanak. Ove modele je veoma teško pronaći u ponudi, ali nadamo se da će uskoro preplaviti trgovine.

Jessica Alba | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Foto: Profimedia. Jessica Alba

Traper s dodatcima

Teško je reći da je iti jedan od ovih modela trapera bio običan, ali svakako spadaju u klasičnije modele u odnosu na posljednji hit komad. Riječ je o trapericama koje na sebi imaju aplikacije, cvijeće ili kristale ili bilo koje druge zanimljive dodatke. Takve traperice već nekoliko sezona nisu bile popularne, ali čini se da se polako vraćaju u modni svijet. Što više toga na traperu - to bolje.

 | Autor: Profimedia Profimedia

Photo: Profimedia

Komentari 0