Moda

Što domaće trendseterice nose na +30?

Izdvojile smo nekoliko trendi outfita koji ti mogu poslužiti kao odlična inspiracija za ljetne kombinacije

Ljeto je u punom jeku, a osim paklenih vrućina donijelo nam je i fantastične ljetne outfite poznatih trendseterica. Ako je suditi prema njihovim kombinacijama koje su nosile ovih dana, modno ljetno nikada nije bilo zanimljivije. Od lepršavih haljinica, trapera u različitim varijantama, bluza i topova do neodoljivih izdanja za plažu, izdvojile smo nekoliko najboljih izdanja. 

Ljetni mjeseci savršeno su vrijeme za svijetle i bijele kombinacije s kojima nikada ne možemo pogriješiti. Osim što se odlično slažu uz osunčanu put, svijetle boje djeluju osvježavajuće u vrućim danima. Svojim prozračnim kombinacijama ovoga ljeta istaknule su se pjevačice Franka Batelić i Lana Jurčević. Franka je nosila neodoljivi bijeli kombinezon s Envy Room potpisom, dok je Lana zablistala u savršenoj ljetnoj kombinaciji bijelih kratkih hlača i svijetlo plavog topa. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Franka Batelić i Lana Jurčević

Možda vas zanima 10 cool ideja kako kombinirati bijelu košulju u ljetnim outfitima Rubrika Moda Moda

Midi haljine nose se na bezbroj načina, a manekenka Ljupka Gojić-Mikić i Josipa Perišić, supruga nogometaša Ivana Perišića, odabrale su lepršave varijante u efektnim nijansama. Ljupka je za šetnju gradom odabrala crveni model s bijelim printom, a Josipa je sličnu (ali elegantniju) haljinu u žutoj nijansi nosila za svadbu. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Ljupka Gojić-Mikić i Josipa Perišić

Da je crna boja nosiva i u ljetnim kombinacijama uvjerile su nas pjevačica Severina i voditeljica Marijana Batinić koje su poznate po svom istančanom modnom ukusu. Severinin odabir pao je na laganu ljetnu haljinu i trendi modne dodatke, dok je voditeljica posegnula za jednostavnim kombinezonom koji joj odlično pristaje.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Severina i Marijana Batinić

Među našim favoritima našla se i neizostavna ljetna kombinacija trapera i lepršave košulje kakvu su ovih dana nosile modne blogerice Sonja Kovač i Isabella Rakonić. Sonja je svoju košulju golih ramena kombinirala uz šorc visokog struka, a Isabella je odabrala spoj kratke suknje i košulje s puf rukavima.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Sonja Kovač i Isabella Rakonić

Možda vas zanima Domaće modne blogerice otkrile su nam svoju ljetnu beauty rutinu Rubrika Beauty Beauty

Kad je riječ o outfitima za plažu, poznate Hrvatice osvojile su nas svojim modnim odabirima. Za oko nam je posebno zapela 'zebrasta' kombinacija pjevačice Maje Šuput, a na našoj listi našla se i Izabel Andrijanić koja je za odlazak na plažu odabrala bijelu predimenzioniranu košulju, a uskladila ju je uz svilenu maramu u kosi i četvrtaste Gucci sunčane naočale. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Maja Šuput i Izabel Andrijanić

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0