Moda

Stiže nam neka nova generacija jakni i parka

Multifunkcionalne parke od naprednih materijala novitet su u modnom svijetu kakvog znamo i očito je da funkcionalnost polako preuzima glavnu riječ

Reinterpretirani maskirni print motivi na muškim i ženskim prslucima i multifunkcionalnim parkama, reflektirajući detalji koji pridonose dodatnoj prepoznatljivosti u urbanoj gradskoj vrevi te zagasiti tonovi sive boje, koji jasno podsjećaju na gradski asfalt - postaju ključni detalji svakog ovosezonskog outfita. Nevjerojatnu novu tehnologiju prvi je predstavio Diesel, a za njim su krenuli i ostali modni brendovi. 

Možda vas zanima Jedna jedina jakna koja će ti trebati za stajliš zimu Rubrika Moda Moda

Osim parke, koja nam je najbolja opcija za ovo tipično jesensko prijelazno vrijeme, sviđa nam se i opcija bomber jakne, kao savršenog dodatka već postojećoj garderobi. 

 | Autor: miss7 miss7 Diesel muški shirt (1.080 kuna) i ženska bomber jakna (2.100 kuna)

Ovaj komad volimo nazvati i ultimativnom aktivnom gradskom "uniformom", a ujedno je i pravi način kako spojiti ugodno s korisnim. Zbog mode se ne trebamo odricati udobnosti, komfora i funkcionalnosti, a postoji li idealniji komad za to od parke ili bomber jakne? 

 | Autor: miss7 miss7 H&M parka (600 kuna) i bomber jakna (375 kuna)

S obzirom na to da se nalazimo u jesenskoj sezoni, ipak najčešće biramo zagasite i tamne boje te materijale koje nas mogu zaštititi od nepredvidljivih vremenskih prilika. 

 | Autor: arhiva arhiva Zara, ASOS, Mango

Bomber jakne su apsolutno osvojile sve naše omiljene high-street trgovine i nema šanse da u svoj ormar već nisi dodala koji komad za jesen. Bomberice i parke su savršene za sve sportsko-casual prilike, ali nemoj da te njihova ležernost zavara - neodoljivo izgledaju i uz suknje i haljine! 

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0