Moda

Jedna jedina jakna koja će ti trebati za stajliš zimu

Ako kojim slučajem još ne znaš, OVO je jakna koja će obilježiti zimu 2017. i pronašli smo njene verzije u baš svim tvojim omiljenim high-street trgovinama

Ako postoji jedna jakna koju baš sve trendi cure predlažu za sezonu jesen/zima 17, onda je to definitivno ovaj bikerski model. Prvi dizajnerski brend koji ju je prije nekoliko godina predstavio kao novi veliki hit je Acne Studios, a ubrzo nakon toga svi naši najdraži high-street brendovi odlučili su se za interpretaciju iste. 

 | Autor: miss7 miss7 Acne Studios (2.300 eura), Balmain (4.565 eura), SJYP (835 eura)

Ove godine, više nego ikada, high-street brendovi predstavili su svoje modele bikerskih jakni i to u nevjerojatno puno dužina, krojeva, boja, materijala,... Klasični model crne jakne uvijek je dobra investicija jer je nosiv uz apsolutno sve, a tako upečatljiv i moćan!

 | Autor: miss7 miss7 Bershka (500 kuna), H&M (750 kuna), Zara (600 kuna)

A kad smo otkrili bikerske jakne u jesenskim bojama, momentalno smo se oduševili! Tamno ljubičasta, crvena, maslinasto zelena - ako ti ova jakna ne uljepša jesensku garderobu, ne znamo koja hoće. 

 | Autor: miss7 miss7 Zara (600 kuna), Bershka (450 kuna), Zara (600 kuna)

Osim tamnih varijanta, bikerske jakne dolaze i u svijetlim, neutralnim nijansama koje će biti savršene i u proljetnoj sezoni kada će tvoj ormar poželjeti malo boje. Siva, bež, svijetlo roza,... Ma sve su divne!

 | Autor: miss7 miss7

Stradivarius (380 kuna), Pull&Bear (400 kuna), Zara (600 kuna)

Koju god odabereš, nećeš pogriješiti jer je ovaj model jakne ultimativni jesenski hit, a ono što nam se najviše sviđa je činjenica da je lako prenosiva i u ostale sezone. Također, high-street trgovine skrivaju odlične ulove, a ako si dovoljno brza tijeko mmid-season sniženja možeš uhvatiti i ovakav komad na sniženju! 

 | Autor: miss7 miss7 Pull&Bear (400 kuna), H&M (450 kuna), Stradivarius (380 kuna)

Photo: Zara

Komentari 0