Moda

5 modnih trikova u kojima ćeš izgledati viša nego što jesi (nijedan ne uključuje štikle)

  • Žene nižeg rasta katkad žele 'dobiti' pokoji centimetar više
  • U tome im može pomoći dobro iskombinirana odjeća
  • Ovih 6 jednostavnih pravila izdužit će tvoju figuru

Žene nižeg stasa znaju koliko je ponekad problematično pronaći odjeću u kojoj neće izgledati poput djevojčice. Nerijetko stojeći ispred ormara smišljaju naćin kako da izgledaju više bar centimetar ili dva, ali jedina ideja koja im pada na pamet su - štikle, a upravo to bolno rješenje ono što nastoje izbjeći. 

Poznata stilistica slavnih dama, Erin Walsh, zadužena je za odijevanje nekih od najvećih zvijezda, poput Sarah Jessice Parker, Kerry Washington i Kristen Wiig, otkrila je svojih pet trikova kojima uspješno rješava stilski problem niskih djevojaka, a mi smo primijetili da ih Eva Longoria, visoka 1,57 m, itekako primijenjuje. 

Jednobojno

"Postoji razlog zašto 'it' djevojke najčešće viđamo u jednobojnim kombinacijama. To uistinu produžuje tijelo i stvara iluziju visine", tvrdi Walsh. Ipak, kako ističe, to ne znači da morate zaboraviti na različite boje i uzorke, ali potrebno je pripaziti na njihovo kombiniranje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One of my favorite photos by @bernardodoral ‼️ #whiteonwhite

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Možda vas zanima Ovih 5 komada odjeće i obuće super će izgledati na svakoj ženi raskošnijih oblina, kaže cura koja to jako dobro zna Rubrika Moda Moda

Istakni najbolje na sebi

Kako Erin naglašava, nitko ne poznaje vaše tijelo bolje od vas samih. 

"Ako imate kraći torzo, zaboravite na duge jakne i radije odaberite kraće modele, a ako imate dugačke noge, ne ustručavajte se nositi hlače visokog struka.", savjetuje stilistica.

Naglasi najuže dijelove tijela

Žene uskoga struka trebaju kombinirati popularne crop topove s visokim, širokim hlačama. Ako su tvoj adut uski gležnjevi, odaberi cipee s remenčićima koji će privući pažnju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Werking on a Sunday...

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Midi suknje

Midi suknje su odličan odabir za žene nižeg rasta, a idealne su one koje završavaju tek nekoliko centimetara ispod koljena. 

 

Zaboravi remen

"Što širi remen - to niže izgledate", jednostavno je zaključila Walsh.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0