Moda

Stiglo je i njihovo vrijeme: pronašli smo 15 najljepših balerinki

Balerinke su uvijek IN, a ove sezone čine nam se bolje, ljepše i posebnije nego ikada...

Sjećaš se (sada već kultnih) Miu Miu balerinka s trakama koje su potpuno podijelile modni svijet? Dok su ih jedni obožavali, drugi ih nisu mogli smisliti. Ovaj je dizajnerski brend potpuno osvježio pogled na balerinke, koje su postale traženije nego ikada. Međutim, to nikako ne znači da trebaš u bankrot zbog jednog super trendi modela, jer high-street trgovine točno znaju što se nosi! U svojim ljetnim kolekcijama donose nam nevjerojatne modele koje želimo i u vlastitom ormaru, a ako ti treba malo modne inspiracije prije shoppinga, na pravom si mjestu...

 | Autor: miss7 miss7 S ASOS-a: RAID (125 kuna), Chi Chi (295 kuna), New Look (85 kuna)

Jedna od naših omiljenih online shopping stranica savršeno je odredište za sve cure na nešto tanjem budžetu. Upravo smo tamo otkrili veliku ponudu predivnih klasičnih balerinki koje variraju od crnih i neutralnih pa sve do modela jarkih boja i ludih printeva. 

 | Autor: miss7 miss7 Guliver (340 kuna), Topshop (120 kuna)

Ove sezone čini nam se kako su balerinke u metalik nijansama možda čak i jedne su od najpopularnijih. Dovoljno su neutralne tako da ih možeš kombinirati uz sve druge boje i printeve u svom ormaru, ali i dovoljno upečatljive da razbiju i najobičniju kombinaciju. Tako smo, primjerice u Guliveru pronašli nekoliko genijalnih metalik modela, a ove srebrne odmah su nam zapele za oko!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M (370 kuna), Zara (179 kuna), Zara (299 kuna), Topshop (150 kuna), H&M (75 kuna)

Kako je upravo ovaj model obuće inspiriran baletom i balerinama, odnosno njihovim baletnim papučicama, tako nas uvijek iznova oduševe modeli koji bojama podsjećaju upravo na njih. Romantičarke će obožavati ove cipelice jer izgledaju upravo savršen ou kombinaciji s midi plisiranim suknjama i lepršavim haljinicama. 

 | Autor: miss7 miss7 Guliver: 490 kuna i 540 kuna

Kožni modeli potpuno su bezvremenski i nema šanse da ti ikada dosade! Pogotovo kad dolaze u predivnim metalik i neutralnim nijansama... A ako si pozvana na neko vjenčanje u ovim (pro)ljetnim mjesecima - ovi modeli kao da su stvoreni baš za tu priliku, zar ne?

 | Autor: miss7 miss7 H&M (300 kuna), Topshop (190 kuna), Zara (449 kuna)

Photo: Guliver

Komentari 0