Moda

Sportska dukserica na ultra visoke plave čizme? Tako je to spojila zgodna plavuša

  • Sportska odjeća sve je popularnija među trendsetericama
  • Više nije rezervirana samo za sportske aktivnosti i rekreaciju
  • Vole je i domaće djevojke, a jedna nam je posebno privukla pažnju

Ljubiteljice mode sve se više okreću praktičnosti u odijevanju zbog čega su sportski komadi sve popularniji. Osim tenisica, trendseterice su u svoju garderobu uvrstile i trenirke, dukserice, sportske hlače, tajice... Unatoč tome što je veliki naglasak na praktičnosti, jednostavnost nije u prvome planu. Modne kombinacije sa sportskim komadima, sve su samo ne obične, a fashionistice uglavnom nastoje spojiti naizgled nespojivo što može biti veliki izazov. 

Možda vas zanima Lidija Lešić zna kako osebujnim šeširom, torbom, cipelama, a i ostatkom stajlinga privući poglede Rubrika Moda Moda

Plavuša sa zagrebačke špice svojim je stajlingom plijenila poglede brojnih prolaznika. Sportsku duksericu iskombinirala je s crvenim blejzerom, a ispod dukserice odjenula je bijelu dugu majicu. Ono što je njezin stajling učinilo posebno zanimljivim su čizme iznad koljena na visoku petu. Riječ je o plavim čizmama s uzorkom ruža koje nikako ne mogu proći nezapaženo. 

 | Autor: Dalibor Urukalović/Pixsell Dalibor Urukalović/Pixsell Plavokosa prolaznica spojila je nespojive komade odjeće

Čini se da ova djevojka jako dobro zna kako privući poglede jer je njezina kombinacija bila pravo osvježenje u centru Zagreba. Iako Hrvatice pozorno prate sve trendove, nemamo priliku često vidjeti ovako odvažne i hrabre kombinacije na našim ulicama. 

Možda vas zanima Ova dama sa špice zna kako biti super seksi, a ne pokazati previše Rubrika Moda Moda

Pa, ako si fan dukserica, izdvojile smo favorite iz naših dućana. Možda se i ti odlučiš na ovakvu maštovitu kombinaciju? 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Adidas dukserica (Ferivi - 314,93 kn), Puma dukserica (ShoeBeDo - 405,30 kn), Champion dukserica (Sport Vision - 249 kn), Nike dukserica (Ferivi - 314,93 kn)

Photo: Dalibor Urukalović/Pixsell

Komentari 0