Moda

Ova dama sa špice zna kako biti super seksi, a ne pokazati previše

  • Dubok dekolte, visok prorez ili kratka suknja nisu garancija seksepila
  • I zakopčana do grla ova je prolaznica jako dobro isfurala seksepilni look
  • Usto, pokazala je kako se jedna boja nosi od glave do pete

Proljeće je stiglo i ulice već neko vrijeme obiluju bojama, no jedna se prolaznica sa zagrebačke špce baš zbog nedostatka boje posebno istaknula. Odjevena od glave do pete u bezvremensku crnu boju, zgodna je dama itekako bila zamijećena. 

Možda vas zanima Visoke čizmice su veliki hit ovo proljeće - pogledaj kako ih nose brojne slavne Hrvatice Rubrika Moda Moda

Iskombinirala je crnu usku dolčevitu s kožnim hlačama koje su modni hit. Na njih je obula seksepilne crne čizme od brušene kože koje joj sežu do iznad koljena. Njihova je stiletto potpetica dodatno je naglasila njezinu vitku liniju i stas. Ovu je jednostavnu kombinaciju upotpunila crnim blejzerom sa sjajnim reverom koji se savršeno stapa s cijelim outfitom.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Elegantnu je kombinaciju "dovršila" sunačanim naočalama i nude šminkom, a izostavila je i nakit što nimalo ne umanjuje "wow efekt". Dapače! Jedini detalj u boji koji smo na njoj primijetili je crveni novčanik. Nevažno, osim ako privlači novac kako kaže narodno vjerovanje

Možda vas zanima Isprobala sam serum koji koriste poznate Hrvatice. Evo rezultata... Rubrika Beauty Beauty

 

Možda će netko za ovu kombinaciju reći kako nije hrabra ili ne pristaje proljetnom vremenu, međutim s jednim se možemo složiti: ovakav stajling pokazuje stvarnu moć klasičnih komada i uvijek vječne crne boje. Osim toga, izdvajanje od boja koje su nas u posljednje vrijeme preplavile ponekad doista bude i pravo malo osvježenje. 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0