Moda

Španjolski brend cipela Bellehari obožavat će svi koji vole hrabre uzorke i neobične modele. Dostavljaju i k nama!

  • Koliko god pari cipela naše garderobe brojale, nikada ih nemamo dovoljno pa uvijek vješto nađemo izgovor i opravdanje za još samo jedan par
  • U slučaju španjolskog brenda Bellehari, shvatili smo da nam ih nedostaje puno više i da je, jednom kada se stvori savršena osobna capsule kolekcija cipela, vrijeme da se istu začini neobičnim i posebnim statement modelima
  • Bellehari nas je oduševio jedinstvenim i originalnim dizajnom, ali i kvalitetom i udobnošću u koje se kunu svi oni koji su brendu vjerni još od svog prvog para

Ostavit ćemo po strani ispovijesti o tome koliko smo slabi na cipele i tome kako ih, koliko god pari naše garderobe brojale, nikada nemamo dovoljno pa uvijek vješto nađemo izgovor i opravdanje za još samo jedan par. Ili za, kao što je to bilo u našem slučaju kada smo otkrili Bellehari, još barem nekoliko modela. Jer jednom kada se pokriju basic komadi i stvori savršena osobna capsule kolekcija cipela, valja prijeći na začinjavanje iste nešto neobičnijim, originalnijim i posebnijim modelima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BELLEHARI (@bellehari)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BELLEHARI (@bellehari)

A upravo tu u priču uskače Bellehari, španjolski brend koji nas je oduševio originalnim modelima vrhunske kvalitete i vireći u čiji smo virtualni izlog shvatili da bi našim garderobama itekako dobro došli neki za koje još jučer nismo ni znali da postoje. Zapravo, ne samo da bi nam dobro došli, nego nam se naša vlastita kolekcija odjednom učinila toliko bezlična, basic i dosadnjikava.

Možda vas zanima Elina Linardaki ima najljepše cipele s ručno ušivenim detaljima uz koje jesen ne može biti siva Rubrika Moda Moda

Kao brend, Bellehari je zaživio 2015. godine, no priča o postolarskoj tradiciji obitelji koja stoji iza brenda nije ni blizu toliko mlada. Naime, oni članovi koji danas vode brend koji polagano, ali sigurno osvaja simpatije i srca sve više žena treća su generacija obitelji koja je već desetljećima predana dizajnu i proizvodnji obuće. Gradeći Bellehari, usredotočili su se na kvalitetu, originalni dizajn i strast prema modi, a iskustvo i znanje koje se u obitelji prenosi s generacije na generaciju ogleda se u svakom proizvodu brenda. 

 | Autor: Bellehari Bellehari

 | Autor: Bellehari Bellehari

Ono što Bellehari razlikuje od ostalih brendova je predanost lokalnoj proizvodnji - svi materijali koje koriste španjolskog su porijekla, a svaki model iz njihove ponude ručno je napravljen u Španjolskoj te utemeljen na tradicionalnim tehnikama i brigi i o najmanjem detalju. Rezultat su modeli koji već na prvi pogled osvajaju jedinstvenim i originalnim dizajnom, ali i kvalitetom i udobnošću u koje se kunu svi oni koji su im vjerni još od svog prvog para. 

Možda vas zanima U Borovu smo pronašli divan model kaubojki po odličnoj, sniženoj cijeni Rubrika Moda Moda

Iako dućane imaju samo u Sevilli i Málagi, od prvog dana svoje proizvode zahvaljujući webshopu nude cijelome svijetu pa tako nema zemlje u kojoj njihove modele nije moguće kupiti (pa tako i u Hrvatskoj), a svoje kupce nagrađuju i programom vjernosti s brojnim pogodnostima koje se itekako isplati iskoristiti. I da, ako prvi puta naručuješ online, možeš se pouzdati da su veličine 1:1 tj. da će ti odgovarati broj koji i inače nosiš.

 | Autor: Bellehari Bellehari  | Autor: Bellehari Bellehari

Otvaranje svoje druge trgovine, one u Málagi, najkozmopolitskijem gradu u Andaluziji poznatom po svojoj ljepoti, živopisnom stilu života i pitoresknom okruženju u koje se Bellehari savršeno uklopio, smatraju svojevrsnom prekretnicom u izgradnji identiteta brenda. Ova trgovina, pažljivo dizajnirana, kupcima nudi jedinstveno iskustvo kupnje i otkrivanje najekskluzivnijih proizvoda, no sve to je, kažu, samo početak uzbudljivog puta rasta. Njihov dugoročni cilj je nastaviti širiti svoju prisutnost i na druge gradove i doprijeti do svih onih koji su po pitanju mode strastveni te onih koji cijene različitost, originalnost i jedinstvenost, u kojem se god dijelu svijeta nalazili.

 | Autor: Bellehari Bellehari

Photo: Bellehari

Komentari 0