Moda

Sorry Stella, ali pronašle smo ti genijalne high-street zamjene

Kad je poznata dizajnerica Stella McCartney prije nekoliko sezona dizajnirala svoje prve flatforme, nismo mogli ni naslutiti da će postati ovakav hit!

Iako su na pistama prisutne već nekoliko godina, flatforme - ili cipele s ravnom potpeticom, postale su nevjerojatan hit među obožavateljicama mode apsolutno svih uzrasta! Ove glomazne cipele s debelim đonovima stekle su nevjerojatnu popularnost, a ako ćemo biti iskreni - sve zahvaljujući Stelli McCartney. 

 | Autor: net-a-porter.com net-a-porter.com Stella McCartney (650 eura crne i 795 eura srebrne) ima možda i najpoznatije flatforme! 

Bez obzira na snažnu casual modnu orijentaciju, ove cipele dobro komplimentiraju i strogim poslovnim kombinacijama, dajući im dozu mladenačke svježine, dok u urbanim outfitima izvlače najbolje iz nježnih cvjetnih haljina, oversized pletiva i sveprisutnih kariranih uzoraka. Idealne za jesensko razdoblje, ali jednako ćeš ih obožavati i u proljetnim danima!

 | Autor: miss7 miss7 Guliver (750 kuna), ASOS (295 kuna)

Srećom po nas, naši omiljeni high-street brendovi prepoznali su flatforme kao trendi komad koji je vrijedan naše pažnje, a mi smo se bacili u potragu za najboljima od najboljih. 

 | Autor: miss7 miss7 Zara s mašnicom (300 kuna), Bershka roze (180 kuna), Zara lakirane (200 kuna)

Posebno nam se sviđaju metalik modeli i lakirane varijante, a po uzoru na Stelline modele, brendovi vole i drvene platforme. Ove su cipele ustvari savršena kombinacija sportskog, casual i elegantnog šika, a s obzirom na njihovu popularnost dolaze i u velikom broju materijala, boja i visina potpetice. 

 | Autor: miss7 miss7 Guliver (770 kuna), H&M (300 kuna), ASOS (220 kuna)

Photo: Instagram

Komentari 0