Moda

Slojevita odjeća spas je kad su jutra hladna, a dani vrući. Evo 6 trikova za (raz)odijevanje sa stilom

  • U prvim danima jeseni nerijetko se susretnemo s problemom da nas ujutro dočekaju niske temperature, dok je dan okupan suncem
  • Slojevito odijevanje tad se nameće kao praktično rješenje, no kako učiniti da bude i estetski prikladno
  • Donosimo ti zanimljive stilske trikove koji će ti pomoći da zablistaš u top jesenskoj kombinaciji

Prijelazna razdoblja mnogim su ljubiteljicama mode osobito draga jer ih potiču na kreativnost. Ipak, određen broj žena ipak zazire od njih jer smatraju da se ne znaju adekvatno odjenuti. Ujutro hladno, tijekom dana vruće, navečer ledeno - zvuči poznato? U situacijama naglih izmjena temperatura slojevito odijevanje se nameće kao efikasno rješenje koje spaja praktičnost i estetiku.

Jesen može početi – pronašli smo modele koje jedva čekamo prošetati!

Stilski trik broj 1.

Kome trebaju samo dva sloja kad možete imati tri? Uzmi bluzu, pletivo s izrezom i bomber jaknu te ih sve odjednom odjeni za optimalan ugođaj. Naravno pletene komade je moguće kombinirati i ostalim modelima odjeće za van, poput balonera ili kožnih jakni.

Stilski trik broj 2.

Što opuštenije to bolje. Nije nužno da svaki od slojeva pristaje savršeno uz tvoj tijelo, već je poželjno da odabrani krojeni budu udobni. Također, možeš se poigrati i s dužinom odabranih komada.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Ilustrativna fotografija slijevitog odijevanja

Možda vas zanima Zaboravi na široku i tamnu odjeću! Ovih 10 modnih trendova puno više odgovara ženama s raskošnim oblinama Rubrika Moda Moda

Stilski trik broj 3.

Nemoj zaboraviti na remen! On će ti pomoći da definiraš svoju siluetu i pritom zadržiš toplinu.

Stilski trik broj 4.

Kako bi svoj slojeviti 'outfit' podigla na višu razinu koristi kožne komade. Dovoljan će biti samo jedan za postizanje wow efekta!

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Ilustrativna fotografija slijevitog odijevanja

Možda vas zanima 5 pogrešaka s modnim dodacima koje će učiniti da izgledaš starija nego što jesi Rubrika Moda Moda

Stilski trik broj 5.

Može li pletenine ikada biti dovoljno? Za efektan slojevit stajling odvaži se spojiti nekoliko različitih pletenih komada. P.S: postoji jedan komad koji se sjajno slaže s različitim kardiganima, vestama i prslucima. Riječ je o crnoj dolčevitu, klasiku kojeg je uvijek dobro imati u ormaru.

Stilski trik broj 6.

Kada govorimo o slojevitom odijevanju ne smijemo zaboraviti na slojevito slaganje nakita. Tvoj stajling će izgledati promišljenije ako se poigraš s različitim komadima nakita te će s izgubiti dojam kao da si, poput Joeyja iz Prijatelja, cijeli ormar nabacala na sebe.

Photo: Shutterstock

Komentari 0