Moda

Slavna modna kuća ponovo na meti kritika, ovoj se haljini masovno rugaju

  • Balenciaga, modna kuća koju obožavaju Kim Kardashian i Gigi Hadid te mnoge druge svjetske zvijezde opet je na meti izrugivanja
  • Ovaj put ljudi su se obrušili na smaragdnozelenu haljinu vrtoglave cijene koja im se uopće nije svidjela
  • Usporedili su je s jastukom za kauč i popratili zaista smiješnim komentarima

Slavna modna kuća Balenciaga često se na crvenom tepihu ističe kao vodeća u svijetu visoke mode. Međutim, ovaj put o njoj se priča s podsmjehom.

Naime, korisnici društvenih mreža rugaju se haljini čija je cijena 4844 dolara, odnosno više od 31 tisuće kuna. Velik je to iznos da bi izazvao takav smijeh, međutim smaragdnozelena haljina mnoge podsjeća na - jastuk za kauč.

 | Autor: Balenciaga Balenciaga

Kratka je dizajnerska haljinica bez rukava, gornji dio je istaknut i prelazi preko ramena, dok se donji pripija uz tijelo. Napravljena je od stopostotnog poliestera što joj mnogi zamjeraju, a njezin dizajn ograničava kretanje - ruke ne možete pomicati. 

"To je idealno za introverte. Sjedneš na kauč za vrijeme zabave i svi misle da si jastuk pa ne pričaju s tobom. Ali upozorenje - mogli bi na tebe sjesti", glasio je jedan od komentara s društvenih mreža. "Rekli su da mogu postati bilo što pa sam postala jastuk", dodao  je drugi.

 | Autor: Balenciaga Balenciaga

Šale na račun haljine tu nisu prestale. "Trebat će ti dugačka slamka da možeš piti i prijatelj da ti baca hranu u usta", napisala je jedna korisnica.

Možda vas zanima 7 savjeta kako preurediti cijeli stan, a ne potrošiti previše Rubrika Life&style Life&style

Ovo nije prvi puta da je Balenciaga na meti kritika jer prošle je godine slične reakcije izazvala i jedna neobična majica, a mnogi ni tada nisu mogli vjerovati vlastitim očima.

 | Autor: Balenciaga Balenciaga

Naime, bila je to obična kratka majica s prednje strane našivenom kariranom košuljom dugih rukava. Čini se da slavna modna kuća svojim kreacijama i apsolutno jedinstvenim dizajnom voli i često izaziva reakciju javnosti, a pritom je ipak riječ o jednoj o najpopularnijih dizajnerskih kuća na svijetu.

Možda vas zanima Mislim stvarno, kako se ovo uopće nosi? Rubrika Moda Moda

Ova je pak haljina jednako tako, zasigurno, namijenjena najhrabrijima. Kako se tebi sviđa?

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0