Moda

Sjajne novosti iz Manga! Nova kolekcija nudi plus size modele do konfekcijskog broja 54

  • Kako bi pokazao da cijene žensku ljepotu u svim veličinama, popularni brend Mango je izdvojenu plus size kolekciju odlučio integrirati u opću ponudu
  • Pritom su u aktualnu ponudu uvrštene plus size veličine od 48/1XL do 54/4XL, a kreirani su i ekskluzivni komad dostupni samo u većim konfekcijskim brojevima
  • Rado smo zavirili u novu jesensku kolekciju i provjerili koji nas to ekskluzivni komadi očekuju u njoj. Donosimo naše favorite!

Jedna od velikih novosti u novoj kolekciji popularnog high street brenda Mango jest uvrštenje u ponudu plus size veličine od 48/1XL do 54/4XL. Riječ je o transformaciji nekadašnjeg brenda Violeta by Mango koji je početkom kolovoza integriran u opću kolekciju. Novi vodič za veličine možeš provjeriti ovdje.

Ponuda plus size komada sada uključuje dvije kategorije - ekskluzivno i dostupno plus. Prva donosi ekskluzivne komade, koji su baš kao što im ime sugerira, specifično dizajnirani za plus size dame. S druge strane, dostupno plus uključuje donosi veće konfekcijske brojeve popularnih artikala iz opće Mangove ponude.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MANGO (@mango)

Žene s oblinama Možda vas zanima Istraživanja su potvrdila: žene s oblinama, većih konfekcijskih brojeva su sretnije i dulje žive! Rubrika Life&style Life&style

Ovoga puta odlučili smo ti predstaviti novitete u sklopu ekskluzivnog plus sadržaja. Budući da je jesen pred vratima ne čudi što veste i džemperi imaju primat unutar nove kolekcije, a ovio su naši favoriti.

 | Autor: Mango outlet Mango outlet

Primjeri, Mango: pulover od 100 % kašmira (899,90 kuna), vesta sa životinjskim uzorkom (349,90 kuna), pulover na V izrez (199,90 kuna)

Nismo zaboravili ni na miljenice ženskih ormara - haljine! Vrlo ćeš lako pronaći i gornju odjeću, odnosno jakne i balonere koje ćeš moći kombinirati uz njih, a cjelokupni izlog možeš pogledati ovdje.

 | Autor: Mango outlet Mango outlet

Primjeri, Mango: pletena haljina (349,90 kuna), duga crna haljina (549,90 kuna), zelena haljina (349,90 kuna)

Ova konzervativna modna pravila žene s bujnijim oblinama trebaju odmah početi ignorirati

Pronalazak idealnih traperica ponekad se pretvara u pravu noćnu moru. Srećom, nova Mangova kolekcija vrvi različitim brojevima pa vjerujemo da ćeš lakše pronaći svog favorita. Ovi su samo neki od prijedloga:

 | Autor: Mango outlet Mango outlet

Primjeri, Mango: sve traperice 249,90 kuna

Možda vas zanima O, da, i ženama bujnijih oblina super pristaju uske traperice - 3 savjeta kako će još bolje pristajati Rubrika Moda Moda
Photo: Mango outlet

Komentari 0