Moda
Foto: Sinsay x Emily u Parizu, satenski kućni ogrtač (14,99 eura)

Sinsay ima preslatku kolekciju inspiriranu serijom 'Emily u Parizu'. Baš je onako pariški chic

  • 'Emily u Parizu', jednu od najpopularnijih serija na Netflixu, mnogi vole zbog odličnih modnih kombinacija glavnih glumica
  • Iako smo u iščekivanju dolaska nove sezone, Sinsay nam je to čekanje malo olakšao i predstavivši kolekciju inspiriranu serijom
  • S obzirom na popularnost Emily i estetiku po kojoj je poznata, komadi u Sinsay  kolekciji oduševljavaju
  • Pročitaj više: Eurovizija, praznici u Rimu i sve ostalo što možemo očekivati u 4. sezoni 'Emily u Parizu'

'Emily u Parizu' je u vrlo kratkom roku postala jedna od najpopularnijih serija na Netflixu, a uživali smo u zgodama i nezgodama mlade Emily koja ostavi iza sebe život u Americi i preseli se u grad ljubavi (i mode), Pariz. Moda je dio serije (po mnogima i najbolji) o kojem se mnogo priča pa nas kolaboracija s modnim brendom Sinsay ne čudi. 

U kolekciji Sinsay x Emily in Paris nalazi se šest slatkih komada, kako za boravak kod kuće, tako i za izlaske. Svi su u kombinaciji ružičaste, krem, crvene i bijele boje, a nama je prvo za oko zapela pidžama. Satenska pidžama dolazi u svijetlo ružičastoj boji, gornji dio ima kratke rukave i dugmad u boji pidžame, a donji dio su kratke hlače s volanima na obrubima. Ova pidžama je idealna za tople dane koji su pred nama. Cijena pidžame je 14,99 eura.

Foto: Sinsay x Emily in Paris satenska pidžama (14,99 eura) | Autor: Sinsay Sinsay Foto: Sinsay x Emily in Paris satenska pidžama (14,99 eura) Foto: Sinsay x Emily in Paris satenska pidžama (14,99 eura) | Autor: Sinsay Sinsay Foto: Sinsay x Emily in Paris satenska pidžama (14,99 eura) Foto: Sinsay x Emily in Paris satenska pidžama (14,99 eura) | Autor: Sinsay Sinsay Foto: Sinsay x Emily in Paris satenska pidžama (14,99 eura)

Uz pidžamu, u kolekciji se nalazi i satenski kućni ogrtač u istoj svijetloj ružičastoj boji. Ogrtač je dugih rukava i seže do polovice bedara, a na prednjoj stani ima izvezen maleni Eiffelov toranj u crvenoj boji, a na leđima u ružičastoj je natpis Emily in Paris. Cijena kućnog ogrtača je 14,99 eura.

Možda vas zanima Ovakvu ju ne možemo vidjeti u 'Emily u Parizu': kako Lily Collins izgleda totalno bez šminke Rubrika Life&style Life&style

Foto: Sinsay x Emily u Parizu, satenski kućni ogrtač (14,99 eura) | Autor: Sinsay Sinsay Foto: Sinsay x Emily u Parizu, satenski kućni ogrtač (14,99 eura) Foto: Sinsay x Emily u Parizu, satenski kućni ogrtač (14,99 eura) | Autor: Sinsay Sinsay Foto: Sinsay x Emily u Parizu, satenski kućni ogrtač (14,99 eura) Foto: Sinsay x Emily u Parizu, satenski kućni ogrtač (14,99 eura) | Autor: Sinsay Sinsay Foto: Sinsay x Emily u Parizu, satenski kućni ogrtač (14,99 eura)

Uz pidžamu i ogrtač, u kolekciji se nalazi i komplet od dva para čarapa s izvezenim motivima Emily in Paris i Eiffelov toranj. Čarape su, kao i cijela kolekcija, kombinacija bijele, ružičaste i crvene boje, a cijena im je 3,49 eura.

Foto: Sinsay x Emily u Parizu, čarape s motivima (3,49 eura) | Autor: Sinsay Sinsay Foto: Sinsay x Emily u Parizu, čarape s motivima (3,49 eura) Foto: Sinsay x Emily u Parizu, čarape s motivima (3,49 eura) | Autor: Sinsay Sinsay Foto: Sinsay x Emily u Parizu, čarape s motivima (3,49 eura)

Uz ove komade, Sinsay x Emily in Paris kolekcija donosi i komade za van, a prva nam je za oko zapela pamučna majica kratkih rukava sa slikom Emily i raznim motivima iz serije, ako i ispisanim tekstom. S obzirom na to da je u pitanju klasičan kroj bijele majice, Emily print je upadljiv i izgleda baš fora. Cijena joj je 6,99 eura. 

Foto: Sinsay x Emily u Parizu, bijela majica kratkih rukava (6,99 eura) | Autor: Sinsay Sinsay Foto: Sinsay x Emily u Parizu, bijela majica kratkih rukava (6,99 eura) Foto: Sinsay x Emily u Parizu, bijela majica kratkih rukava (6,99 eura) | Autor: Sinsay Sinsay Foto: Sinsay x Emily u Parizu, bijela majica kratkih rukava (6,99 eura) Foto: Sinsay x Emily u Parizu, bijela majica kratkih rukava (6,99 eura) | Autor: Sinsay Sinsay Foto: Sinsay x Emily u Parizu, bijela majica kratkih rukava (6,99 eura)

Kolekcija je stvorena za toplije dane, a dokaz tome u i preslatke natikače u kojima se već zamišljamo kako idemo na more i uživamo u ljetnim danima. Natikače su svijetlo ružičaste boje s crvenim natpisom Emily in Paris i malim srcima. Cijena im je 9,99 eura. Uz natikače, dostupna je i krem shopper torba koja je idealna za svaki dan, bilo da je riječ o nošenju knjiga, stvari iz trgovine ili stylish dodatku modnoj kombinaciji. Cijena platnene torbice je 3,49 eura.

Možda vas zanima Izgleda da Emily ne šeće po Parizu nego po Zagrebu. Mlada prolaznica podsjetila nas je na chic seriju Rubrika Moda Moda

Foto: Sinsay x Emily u Parizu, natikače s motivima (9,99 eura) | Autor: Sinsay Sinsay Foto: Sinsay x Emily u Parizu, natikače s motivima (9,99 eura) Foto: Sinsay x Emily u Parizu, natikače s motivima (9,99 eura) | Autor: Sinsay Sinsay Foto: Sinsay x Emily u Parizu, natikače s motivima (9,99 eura) Foto: Sinsay x Emily u Parizu, platnena torbica (3,49 eura) | Autor: Sinsay Sinsay Foto: Sinsay x Emily u Parizu, platnena torbica (3,49 eura) Foto: Sinsay x Emily u Parizu, platnena torbica (3,49 eura) | Autor: Sinsay Sinsay Foto: Sinsay x Emily u Parizu, platnena torbica (3,49 eura)

Photo: Sinsay

Komentari 0