Moda

Izgleda da Emily ne šeće po Parizu nego po Zagrebu. Mlada prolaznica podsjetila nas je na chic seriju

Ok, francuska kapica, dokaz A, je ovdje. Naravno da će nas ona prva podsjetiti na Francusku i Pariz. Ali daleko od toga da bismo samo zbog kape pomislili na seriju 'Emily u Parizu'. Pa tu je cijela, vrlo chic kombinacija da podupre našu teoriju. Naoko nespojive boje, nespojivi komadi koji zajedno daju odličan spoj. I stil! Ovo ne bi svatko odjenuo tako da je ova mlada brineta sasvim sigurno kroz odjeću uspjela prezentirati - sebe, s originalnim i nepatvorenim modnim ukusom.

Za početak, u kombinaciji su sasvim sportski komadi sa sasvim nesportskima. Tenisice, široke sportske hlače i kratki topić bez rukava, baš kao da je krenula na neko vježbanje. Preko toga kožni baloner i to u intenzivno zelenoj boji (kao da joj najnoviji trendovi ne mogu promaknuti - baš smo nedavno pisali o tome kako kožni kaputi sve češće dobivaju boju...)

Pariški chic: essence ima Emily in Paris make up kolekciju koju želimo isprobati

 | Autor: Pixsell/Marko Lukunić Pixsell/Marko Lukunić

Tu je i već spomenuta francuska kapica, isto u jarkoj nijansi, no u ovom slučaju Barbie roza boje. Ne ide uz kaput? Itekako ide, baš tvori zanimljivu kolorističku kombinaciju. I, naravno, ove dvije boje kontrapunkt su crno-bijeloj kombinaciji ispod. Zanimljiv i vrlo zamjetljiv detalj je i torbica zebra uzorka. 

ulična moda Zagreb Možda vas zanima I kombinacija boja je sjajna, ali ona nije bila presudna za odličan styling ove prolaznice Rubrika Moda Moda

Na noktima je tamna zimska manikura, zlatan nakit je lijep i diskretan... Ukratko, vrlo chic styling. No ruku na srce, nije nas samo on podsjetio na modu kakva vlada poznatom serijom čije nove epizode iščekujemo ove zime. Ovu odjeću bez problema bi odjenula i sama Emily Cooper, ali zgodna brineta i fizički nas je podsjetila na Lilly Collins koja glumi novopečenu Parižanku odnosno Amerikanku Emily u seriji 'Emily u Parizu', od frizure nadalje. Vidiš li i ti tu sličnost?

Photo: Pixsell/Marko Lukunić

Komentari 0